Dit betreft een prachtige, luxe villa gelegen aan een eigen weg. De villa beschikt over een beschut terras met buitenopenhaard waardoor je bijna het gehele jaar van de royale bostuin kunt genieten. Binnen is de vakantiewoning ingericht met veel liefde en oog voor detail. De warme tinten, de sfeervolle openhaard en aankleding versterken het vakantiegevoel. De jacuzzi en sauna maken het geheel vervolgens helemaal af.

De omgeving is al even prachtig. Holten is bekend vanwege de Holterberg en de Sallandse heuvelrug. Een prachtig bos- en heidegebied waar je heerlijk kunt wandelen, mountainbiken of fietsen. In Holten zelf zijn enkele restaurants, diverse supermarkten en openluchtzwembad.

De prachtige stad Deventer met zijn historische gebouwen is op slechts 25 km. Een bezoek aan deze stad is beslist de moeite waard. Deventer spreekt cultuurliefhebbers aan door de diverse culturele festijnen die meer dan 100.000 bezoekers trekken, zoals het Dickensfestijn in december, de grootste Europese boekenmarkt in augustus en een internationaal buitentheaterfestival in juli.

Meer informatie & boeken

’t Boschhuys op de kaart en in de buurt