Dit vrijstaand vakwerkhuis is prachtig gelegen in het Westerwald in Ahlbach. Het huis ademt sfeer door de vele decoratieve elementen, en biedt faciliteiten die een verblijf met familie en vrienden een onvergetelijke ervaring maken. Zo is er een sauna, en zelfs een zwembad beschikbaar. Populaire activiteiten in het huis zijn ook de X-BOX, biljart, airhockey, tafelvoetbal en darts. Maar ook als je liever comfortabel wil genieten, is het huis perfect. Zo is de zithoek met houten kachel in de woonkamer perfect om te ontspannen en gezellig samen te zijn.

Het Westerwald met zijn prachtige natuur is een prachtige regio voor wandelaars. Direct voor je huisdeur kun je beginnen met je wandeling, want hier begint de bekende Westerwaldsteig.
Niet alleen lopend, maar ook op twee of vier wielen kan de regio perfect ontdekt worden. Een selectie van interessante excursies is de Hachenburger brouwerij, Romeinse wereld Rheinbrohl en de kloosters in Marienthal.
Winkels, gezellige cafes en restaurants zijn talrijk in de dorpen en steden in de regio (bijvoorbeeld Flammervelden en Altenkirchen).

Meer informatie & boeken

Stahl-Ecke op de kaart en in de buurt