Deze prachtige, particuliere recreatievilla ligt in een unieke omgeving op een topklasse landgoed centraal in Nederland. Het landgoed wordt door een professioneel en gepassioneerd team beheerd. Het is in die zin uniek, omdat het niet is te vergelijken met de grotere, bekendzijnde vakantie- en bungalowparken in Nederland. Dus geen slagboom, maar een stijlvolle smeedijzeren poort die toegang geeft tot een prachtige oprijlaan. Het is voor allen puur genieten met inbegrip van het grote, door een laurierhaag omgeven gazon van 950 vierkante meter. De open haard maakt de avonden tot extra sfeervol relaxen voor jong en oud. En mocht het een keertje regenen, dan is deze villa mede door de romantische en warme uitstraling de plaats om heerlijk binnenshuis te toeven, een boek te lezen, filosoferen of met zijn allen van mooie muziek of tv-programma’s genieten. Bovendien is er een vleugel aanwezig waar op gespeeld mag worden door enthousiaste muziekliefhebbers.

De directe omgeving, bestaande uit heuvelachtige bossen, heidevelden en uitgestrekte zandduinen, is adembenemend mooi. Als gast verblijf je dan ook in het gebied dat bekend staat als de Veluwezoom. Vanuit deze villa betreed je wandelend of fietsen in de schitterende natuur met medegebruik van sportfietsen en mountainbikes. De nationale parken op de Veluwe zijn naamsbekend tot over onze landsgrenzen. Voor kinderen zijn er vele alternatieve mogelijkheden voor ontspanning, zoals een zwembad, kinderspeeltuin en mogelijkheden in het hoogseizoen voor alle vormen van op vrijwillige basis begeleide kinderontspanning. Door de unieke ligging van deze villa, zijn ook de allerkleinsten hier op hun plaats en is privacy gewaarborgd.

Met andere woorden, een vakantiebestemming en recreatievilla waarvan je als gast mag verwachten dat deze villa en haar omgeving aan vele verwachtingspatronen zal beantwoorden.

Meer informatie & boeken

Shangrila op de kaart en in de buurt