Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Meer informatie & boeken
  • Roompot Ferienresort Bad Bentheim
  • Roompot Ferienresort Bad Bentheim
  • Roompot Ferienresort Bad Bentheim
  • Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Luxe overnachten op Roompot Ferienresort Bad Bentheim?

Vlakbij het prachtige plaatsje Bad Bentheim is een nieuw luxe park gebouwd: Roompot Ferienresort Bad Bentheim. Kom jij overnachten op dit fantastische park in Duitsland? Je ouders komen echt tot rust op Roompot Ferienresort Bad Bentheim! Het park ligt namelijk in een glooiend, bosrijk gebied. Er zijn vele luxe villa’s op het park te vinden die in groepen staan waardoor kleine hofjes zijn ontstaan. Deze kleine hofjes zijn omringd door bomen van honderden jaren oud! En jij? Jij kunt lekker spelen! Op het park is een zwembad te vinden en iedereen krijgt bij een verblijf eenmalig gratis toegang tot dit zwembad! Het gebied Bad Bentheim kent een prachtige historie, waar iedere cultuurliefhebber zijn hart kan ophalen. Ook is er veel meer vertier in de buurt van Roompot Ferienresort Bad Bentheim. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk naar Münster of Osnabrück. In Münster is een prachtig dierenpark met veel verschillende diersoorten! Kom jij overnachten op dit prachtige park?

Luxe faciliteiten op Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Kom jij overnachten op dit prachtige luxe park? De faciliteiten op Roompot Ferienresort Bad Bentheim zijn uitstekend! Als je een dagje weg wilt, kun je fietsen huren bij de fietsenverhuur op het park. Daarnaast zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Kom eten in het a la carte restaurant of buffetrestaurant.
  • Liever zelf koken? Boodschappen haal je in de supermarkt!
  • Er is gratis wifi overal op het park.
  • Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het activiteitenhonk.
  • Met het hele gezin iets doen? Ga bowlen of midgetgolfen! Dit kan gewoon op het park!

Met hoeveel kom jij naar Roompot Ferienresort Bad Bentheim?

Roompot Ferienresort Bad Bentheim is geschikt voor het hele gezin! Er zijn veel accommodaties op het park. Er zijn zelfs groepshuizen waar je met maximaal 18 personen in kunt verblijven! Wil je je huisdieren mee naar het park? In een aantal accommodaties op Roompot Ferienresort Bad Bentheim zijn huisdieren toegestaan. Kom helemaal tot rust in je prachtige villa waar je altijd heerlijk slaapt op een boxspringbed. Wil je graag extra luxe zoals een sauna? Ook dit kan op het prachtige park. Een aantal villa’s zijn voorzien van een sauna waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Na een verblijf op Roompot Ferienresort Bad Bentheim kom je als herboren terug! Kom jij overnachten in een van de 48 accommodaties op Roompot Ferienresort Bad Bentheim? Boek nu je verblijf!

Meer informatie & boeken

Roompot Ferienresort Bad Bentheim op de kaart en in de buurt

Adres

Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Gut Langen 3

D-48455 Bad Bentheim