Residence De Eese

Meer informatie & boeken

In de kop van Overijssel ligt Steenwijk. Aan de natte westkant grenst dit pittoreske stadje aan het waterrijke gebied Giethoorn en de Weerribben.
Aan de droge oostkant liggen natuurgebieden De Woldberg en De Eese. In dit gebied van ruim 1500 ha. groot, vindt u bossen, heidevelden, weilanden, leuke boerderijtjes en een echt kasteeltje. Juist in dit schitterende gebied vindt u twee vakantiehuizen: De Arendshorst en De Valkenhorst.

De Valkenhorst is een zeer comfortabele bugalow met 5 slaapkamers voor elk drie personen. Er is een grote badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. De Valkenhorst is ruim van opzet en heeft een grote hal en een ruime living. Bovendien is er nog een serre van 25 mtr. Ook bij dit vakantiehuis is een zonnig en beschut terras. Dit huis is ideaal geschikt voor familie reunies. Regelmatig wordt dit huis verhuurd in combinatie met een zespersoons bungalow welke tussen “De Arendshorst”en “De Valkenhorst”in ligt.

Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden per 1 januari 2008 andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling.

Meer informatie & boeken

Residence De Eese op de kaart en in de buurt