Regenbogen Tecklenburg

Meer informatie & boeken

Regenbogen Tecklenburg: actieve vakantie voor jong en oud!

Vind jij luieren in de vakantie maar niets? Dan ben je op Regenbogen Tecklenburg aan het juiste adres. Want deze camping aan de rand van het Teutoburger Woud biedt megaveel sport, spel en afwisseling voor het hele gezin: een zwemparadijs met verschillende baden en glijbanen, wellness, fietsverhuur en zelfs een echte ridderburcht-speeltuin! En dat is nog niet alles!

Leef je eens echt uit!

Op camping Regenbogen Tecklenburg komt iedereen aan zijn trekken: bij het voetballen, beachvolleybal, tennis of midgetgolfen, in de wellness-spa ‘Aqua Relax’, in de ridderburcht-speeltuin of in de miniclub. En wat denk je van deze activiteiten:

  • themadagen zoals griezel- of indianendag
  • aquafitness
  • seniorenzwemmen
  • gezins-olympiade
  • knutsel- en tekenmiddagen
  • fitnesscursussen
  • fiets- en wandeltochten in de prachtige omgeving
  • avondprogramma met concerten, game- en karaokeshows
  • … en nog veel meer!

Op camping Regenbogen Tecklenburg zijn jullie van alle gemakken voorzien: moderne sanitair gebouwen, wasmachines, drogers en een sfeervol restaurant – aan alles is gedacht. Geen eigen tent? Geen probleem, er zijn ook stacaravans te huur.

Ga op ontdekkingsreis in de omgeving van Regenbogen Tecklenburg

In de omgeving van Regenbogen Tecklenburg kun je tal van leuke en interessante tripjes maken. Ontdek de burchtruïne Tecklenburg, die vandaag de dag een openluchttheater is. Bezoek het poppenmuseum in Tecklenburg of maak een tochtje met de puffende stoomtrein ‘Teuto-express’! Of wat denk je van een avontuurlijke wandeling naar de ‘Dörenther Klippen’? Echte waaghalzen kunnen het gaspedaal intrappen in de ‘Knatterdrom’, de grootste in- en outdoor-kartbaan van het Münsterland. Maar ook de historische steden Münster en Osnabrück zijn niet ver, voor een dagje shoppen of een bezoek aan de dierentuin.

Je ziet het – het is bijna teveel om op te noemen! Kom naar Regenbogen Tecklenburg en beleef super-actieve vakantie met het hele gezin!

Meer informatie & boeken

Regenbogen Tecklenburg op de kaart en in de buurt

Adres

Regenbogen Tecklenburg

Grafenstraße 31

D-49545 Tecklenburg - Leeden

Contact

Tel.: +49 (0)5405 - 80 87 87

tecklenburg@regenbogen.ag

Bezoek de website