• Ponypark City
  • Ponypark City
  • Ponypark City
  • Ponypark City
  • weekendje weg met kinderen - Ponypark City

Een vakantie met pony’s op PonyparkCity!

Wil jij altijd al eens een hele vakantie met pony’s kunnen spelen? En zelfs een pony bij je op het vakantiepark hebben? Ga dan met je papa en mama naar Ponyparkcity! Op dit vakantiepark heb je een super avontuurlijke vakantie, want bij elk huisje heb je een Shetland pony tot je beschikking! En dat is niet het enige. Vakantiepark PonyparkCity heeft heel veel faciliteiten en een heel uitgebreid entertainmentprogramma. Elke dag kun je andere spelletjes spelen. Je zult je echt nooit vervelen op PonyparkCity.

Van PonyparkCity naar attractiepark Slagharen

Wil je wel eens wat anders doen dan met de pony’s spelen of meedoen met de fantastische activiteiten van het animatieteam? Als je naar Ponyparkcity komt heb je gratis toegang tot attractiepark Slagharen. En dat niet een dag, maar alle dagen van je vakantie! Het attractiepark ligt op slechts 5 kilometer afstand van PonyparkCity. Willen je ouders ook wel eens rustig aan doen tijdens de vakantie? PonyparkCity ligt in een bosrijke en rustige omgeving. Ze komen helemaal tot rust, terwijl jij lekker met de pony’s aan het spelen bent! Je brengt je vakantie trouwens door tussen echte cowboys en indianen! Zij zijn erg vriendelijk en willen altijd spelen.

De activiteiten van PonyparkCity

In PonyparkCity zijn superveel toffe activiteiten te beleven! Je hebt niet alleen een eigen pony bij je huisje, maar je kunt ook nog eens rijles krijgen. En dat iedere dag! Verder is te doen in PonyparkCity:

  • Er is wekelijks een ponyverkiezing. Heb jij je pony het mooist versierd? Misschien word jij dan wel Miss of Mister Pony!
  • In Lucky Town zijn er elke dag superleuke activiteiten
  • Bij de WigWam Kids Club kunnen de jongsten lekker tekenen, knutselen en nog veel meer creatieve dingen doen!
  • Gezellig met de hele familie iets doen? Er zijn speciale familie-avonden!

Wil jij een heerlijke vakantie hebben en ook nog eens een eigen pony bij je huisje hebben? Dan moet je gauw naar PonyparkCity komen! Boek nu jullie verblijf en kom snel eens langs. 

Meer informatie & boeken

PonyparkCity op de kaart en in de buurt

Adres

PonyparkCity

Doozemansteeg 1

7798 CH Collendoorn

Contact

Tel.: +31 (0)523 - 26 28 00

info@ponyparkcity.nl

Bezoek de website