Op ’t Oorbeck

Meer informatie & boeken

Op ’t Oorbeck is een unieke en sfeervolle vakantiewoning in voormalige veeschuur in Twekkelo, een rustieke Twentse buurtschap in de nabijheid van Enschede. De voormalige jongveestal uit 1925 is stijlvol gerenoveerd met respect voor de historische elementen. De buitenkant is onveranderd, maar binnen is een aantal luxe ruimtes gerealiseerd. Alle kamers komen uit op de grote entree annex gezamenlijke (ontbijt)ruimte. Dit is een gezellige huiskamer met een grote leemkachel en een zithoek. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, een eigen buitendeur naar het terras en zijn voorzien van vloerverwarming, TV en draadloos internet.

Op de boerderij ligt een theetuin waar je kunt genieten van diverse soorten thee en koffie, zelfgebakken taart en kruidkoek. De theetuin is geopend van medio april tot medio oktober.

Diverse fietstochten lopen door Twekkelo. Dit vakantiehuis is dan ook een prima startpunt voor de fietstochten, bijvoorbeeld van Boekelo-Oele-Ambt Delden of Driene-Lonneker. Voor een uitgebreid cultureel en/of winkelaanbod zijn de steden Enschede (8km) en Hengelo (4km) aanraders.

Meer informatie & boeken

Op ’t Oorbeck op de kaart en in de buurt