Minicamping Hoftijzer

Meer informatie & boeken
  • Minicamping Hoftijzer
  • Minicamping Hoftijzer
  • Minicamping Hoftijzer

Helemaal weg van paarden en het platteland? Bij minicamping Hoftijzer ben je aan het juiste adres!

Minicamping Hoftijzer ligt in IJzerlo, midden in de Achterhoek tussen de weilanden en de mooie natuur die zo kenmerkend is voor de streek. De boerderij bestaat al sinds 1379 en is nog steeds in bedrijf. Niet meer als veehouderij maar als manege! De Minicamping Hoftijzer ligt pal naast de boerderij en het hippische centrum en biedt ruimte aan 20 plaatsen. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die de boerderij beschikbaar heeft. Zo kun je je eigen paard bijvoorbeeld meenemen. De Minicamping Hoftijzer is kleinschalig en eenvoudig, maar voor paarden en natuur liefhebbers heeft het alles wat je maar wenst. Op het terrein vindt je:

  • Speelweide
  • Trampoline
  • Verwarmd toiletgebouw
  • In de zomer een zwembadje

Paardrijles op je eigen paard, of een paard van de manege is natuurlijk mogelijk en er loopt een netwerk van ruiterpaden langs Minicamping Hoftijzer. Buiten het erf van Minicamping Hoftijzer is dus ook genoeg te beleven. De fietsmogelijkheden vanaf Minicamping Hoftijzer zijn eindeloos. Het fietsknooppunten systeem zorgt voor uren fietsplezier. En omdat Minicamping Hoftijzer zo dicht bij Duitsland ligt is een uitstapje naar onze oosterburen ook heel goed mogelijk. Zelfs met de fiets, want het knooppuntensysteem is op elkaar aangesloten! De gezellige Achterhoekse plaatsjes Aalten en Dinxperlo liggen op ongeveer 5 kilometer en zijn een bezoekje waard.

Ook heeft Minicamping Hoftijzer een pensionmogelijkheid. Ideaal voor wanneer u wel van de rust en het mooie landschap wilt genieten maar het kamperen liever aan een ander overlaat. In de oude boerderij zijn verschillende appartementen en ook een groepsaccommodatie gemaakt. Bovendien is een bar met een woonkamer om gezelligheid te combineren met een fijn verblijf in de Achterhoek. Minicamping Hoftijzer heeft dus alles in huis voor een fijn weekendje weg of (korte) vakantie midden in de natuur. Minicamping Hoftijzer is natuurlijk uitermate geschikt voor paardenliefhebbers want de mogelijkheden om de omgeving te ontdekken zijn eindeloos!

Kom zelf de Achterhoek beleven bij Minicamping Hoftijzer en ervaar zelf de magie van deze streek!

Meer informatie & boeken

Minicamping Hoftijzer op de kaart en in de buurt

Adres

Minicamping Hoftijzer

Kruisdijk 14

7122 JX IJzerlo

Contact

Tel.: +31 (0)543 - 46 66 93

info@manegedeachterhoek.nl

Bezoek de website