Lazy Horse Ranch

  • Lazy Horse Ranch
  • Lazy Horse Ranch
  • Lazy Horse Ranch
  • weekendje weg met kinderen - Lazy Horse Ranch

Paardenliefhebbers vieren vakantie op de Lazy Horse Ranch

Ben jij ook een echte paardenfan? Of heb je zelf een paard? Op Lazy Horse Ranch kun je vakantie vieren met je lieve viervoeter in de buurt. De Lazy Horse Ranch ligt aan de rand van Neurhede. Je bent hier ver weg van de stress van de stad en kunt hier ontspannen genieten van de rust en stilte van het Emsland. Rondom de ranch kun je je vermaken met de skelters, groepsspelen doen en zelfs een ritje maken met onze koets! En ben je uitgespeeld, dan kun je de dag rustig afsluiten bij het kampvuur.

Op de Lazy Horse Ranch vervelen kinderen zich geen moment

Naast paardrijden is er op de Lazy Hors Ranch ruimte om te spelen. Je kunt er

  • Hoefijzer gooien
  • Tafeltennis spelen
  • Darten
  • voetballen op het gras
  • zwemmen of waterskiën in de nabij gelegen Badesee

Een cursus paardrijden volgen op de Lazy Horse Ranch

Houd jij heel veel van paarden, maar heb je nog geen ervaring met paardrijden? Dan kun je op de Lazy Horse Ranch een workshop volgen. Je leert dan de basisbeginselen van het paardrijden met nadruk op een goede communicatie tussen ruiter en paard. Bevoegde trainers geven de lessen en met videobeelden kun je je vooruitgang zien. Je kunt de workshops volgens met je eigen paard, maar als je die niet hebt, dan zijn er ook paarden op de Lazy Horse Ranch.

Overnachten op de Lazy Horse Ranch

Vakantie vieren tussen de paarden, wie wil dat nu niet? Op Lazy Horse Ranch hebben we verschillende netjes ingerichte kamers met douche. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke tv kamer en eetkamer. Kom je met je familie vakantie vieren, dan kun je kiezen voor het vakantiehuis. Deze is geschikt voor 4 personen en bevat 3 kamers. De laatste jaren is de Lazy Horse Ranch zich vooral gaan toeleggen op vakantiekampen voor mensen met een beperking. Het contact met de dieren en onze paarden maakt dat je sneller in balans komt. Zien we jou binnenkort op de Lazy Horse Ranch?

Lazy Horse Ranch op de kaart en in de buurt

Adres

Lazy Horse Ranch

Raiffeisenstraße 11

D-26899 Rhede - Neurhede

Contact

Tel.: +49 (0)4964 - 595

info@lazy-horse-ranch.de

Bezoek de website