Prachtig luxe landhuis in een bosrijke omgeving in het mooie Twente.

Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig waardoor je volledig tot rust zult komen. Op de eerste verdieping bevindt zich een stoomcabine waarin je kunt genieten van de heerlijke ontspannende werking. In de zomermaanden kun je gebruik maken van het buitenzwembad. dit zwembad bevindt zich in de tuin aan de bosrand. Hier bevindt zich ook de hottub. Deze is op houtgestookt het hele jaar door te gebruiken.

Kinderen zullen zich hier niet vervelen. Zij kunnen gebruik maken van fietsjes, stepjes, een glijbaan, een trampoline en duikelstangen. Het leukste is, dat ze in het bos hutten kunnen bouwen. In de boomgaard loopt een speelpony waar de kinderen naar hartelust mee kunnen spelen of rijden.

Tijdens je verblijf kun je genieten van alle rust in deze bosrijke omgeving maar met veel toeristische trekpleisters nabij. De omgeving telt veel verschillende fiets- en wandelroutes. Naast het wandelen en fietsen kan een bezoek aan het schilderstadje Ootmarsum niet ontbreken. Ootmarsum staat bekend om verschillende kunstgalerijen, musea, historische gevels en panden. Een bezoek aan dit stadje is zeker de moeite waard!

Meer informatie & boeken

Landhuis Prior op de kaart en in de buurt