Landhaus Stavern

Meer informatie & boeken

Van historische boerderij naar modern landhuis, dat is het verhaal bij deze bijzondere grote vakantiewoning van 160 m2. De eerste verdieping van deze woonboerderij is ingericht als comfortabele en luxe vakantieappartement. In dit landhuis vindt u twee woningen met ieder zijn eigen ingang. Op de bovenste etage is er een 2- persoons slaapbank aanwezig waardoor u tot maximaal 8 personen kan verblijven. Tegenwoordig treft u er geen koeien of schapen meer aan maar u bent hier nog altijd midden in de natuur. De woning is het laatste pand aan een doodlopende weg, direct aan de bosrand. Vanuit het huis loopt u dan ook zo de uitgestrekte bossen in. Als u ’s morgens wakker wordt heeft u een grote kans dat de reeën, vossen, dassen en konijnen door de tuin lopen. Bovendien beschikt het huis ook nog over een overdekt wintertuin waar u ook bij slechter weer heerlijk kunt vertoeven.

Het weidse landschap van akkers, bossen, water en moeras kenmerkt de regio. Uiteraard een ideale omgeving om te wandelen of fietsen. Maar wilt u de natuur eens op een andere manier ontdekken dan kunt u, bij de buurman, paarden huren.

In Klein Staveren zelf kunt u terecht voor de dagelijkse benodigdheden,waar u zelfs op zondagochtend lekkere verse broodjes kunt krijgen.
Leuke plaatsen in de buurt zijn het Nederlandse Emmen en het Duitse Meppen, Sögel en Haselünne.

Meer informatie & boeken

Landhaus Stavern op de kaart en in de buurt