Jeugdherberg Tecklenburg, Cultuurjeugdherberg

Meer informatie & boeken
  • Jeugdherberg Tecklenburg
  • Jeugdherberg Tecklenburg (2)

Waan je in de Middeleeuwen bij Jeugdherberg Tecklenburg. Wandel langs kastelen, wees een ridder of ga door ongerepte natuur op ontdekking.

Jeugdherberg Tecklenburg ligt nabij het grootste openluchttheater van Duitsland in het stadje Tecklenburg. Op een paar minuutjes lopen ligt de oude middeleeuwse stadskern met kleine steegjes, steile trappen en mooie marktplein. Ontzettend leuk om door heen te dwalen en je te verwonderen over vervlogen tijden. Jeugdherberg Tecklenburg ligt op de kam van het Teutoburger Woud met een adembenemend uitzicht over de prachtige Noord Duitse natuur. Het is dan ook geen wonder dat Jeugdherberg Tecklenburg de perfecte uitvalsbasis is voor een wandel of fietsvakantie. Vanuit jeugdherberg Tecklenburg kun je direct beginnen aan één van de 20 rondwandelingen, maar ook voor de meer ervaren wandelaars bied Jeugdherberg Tecklenburg genoeg. De lange afstandswandelingen zoals:

  • Hermannsweg (170 km)
  • Tecklenburger Land-Rundweg (136 km)
  • Ibbenbürener Rundwanderweg (140 km)

Lopen ook door dit prachtige gebied, en een overnachting in Jeugdherberg Tecklenburg is daarbij een ideale uitvalsbasis. De mogelijkheden binnen Jeugdherberg Tecklenburg zijn natuurlijk ook zoals je kunt verwachten bij de DJH – Deutsche Jugend Herberge. Er zijn tweepersoonskamers, maar ook 6 persoonskamers. Dus of je nu met je eigen gezin bent of met je verenging of hele familie, er is altijd een geschikte kamer. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid voor eigen creativiteit. Een discoruimte, een muziekruimte, materiaal, en natuurlijk ruimtes voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Kom zelf de charme ontdekken van het stadje Tecklenburg en waan je een jonkvrouw of een ridder. Schitter in het grootste openluchttheater van Duitsland of bekijk een voorstelling! Jeugdherberg Tecklenburg nodigt je uit voor een reis waar je fantasie de vrije loop mag hebben!  

Meer informatie & boeken

Jeugdherberg Tecklenburg, Cultuurjeugdherberg op de kaart en in de buurt

Adres

Jeugdherberg Tecklenburg, Cultuurjeugdherberg

Am Herrengarten 5

49545 Tecklenburg

Contact

Tel.: +49 (0)5482 - 360

jh-tecklenburg@djh-wl.de

Bezoek de website