Jeugdherberg Johannesburg

Meer informatie & boeken
  • Jeugdherberg Johannesburg (1)
  • Jeugdherberg Johannesburg (2)
  • Jeugdherberg Johannesburg (3)

Kom jij overnachten in jeugdherberg Johannesburg?

Jeugdherberg Johannesburg ligt midden in het centrum van het Duitse Papenburg! Elke overnachting in deze jeugdherberg is speciaal. Jeugdherberg Johannesburg is geschikt voor scholen, families, groepen, fietsers en sportclubs. De jeugdherberg is volledig ingericht in de stijl van de scheepvaart! Je waant je volledig in een schip, midden op de oceaan! Kom jij met je schoolklas, sportclub of familie langs bij jeugdherberg Johannesburg? We hopen je snel te zien!

Van alles te beleven bij jeugdherberg Johannesburg!

Er is in Papenburg van alles te ontdekken, te verkennen en te beleven! Vlakbij jeugdherberg Johannesburg ligt namelijk de langste en oudste veenkolonie van Duitsland. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten mogelijk in het gebied rondom jeugdherberg Johannesburg:

  • Er zijn bossen, rivieren en moerassen
  • Een actieve vakantie is mogelijk met allerlei sporten
  • Houden jullie van cultuur? De cultuurliefhebber kan zich helemaal uitleven!
  • Je ouders kunnen altijd lekker ontspannen in het gebied rondom jeugdherberg Johannesburg

Daarnaast kunnen jullie met zijn allen naar Meyer Werft! Eén van de meest moderne scheepswerven ter wereld waar je echt van alles kunt leren en ontdekken. Misschien wil je later wel een wetenschapper worden? In het prachtige gebied Emsland zijn ook veel andere attracties, zoals Jachtslot Clemens of het Papiermuseum!

Jeugdherberg Johannesburg is een heerlijke locatie

Kom jij overnachten in het Duitse Emsland? Het gebied is prachtig en jeugdherberg Johannesburg is uitstekend geschikt voor allerlei verschillende groepen. Kom jij met je schoolklas naar Papenburg? Jullie kunnen je verblijf in jeugdherberg Johannesburg combineren met een bezoek aan scheepswerf Meyer Werft! Kom jij met je familie? Dan kunnen jullie in de omgeving echt van alles beleven met de hele familie! Ook opa en oma kunnen zich vermaken in de prachtige omgeving. Ze komen helemaal tot rust bij jeugdherberg Johannesburg.

Ben je ook zo enthousiast geworden over jeugdherberg Johannesburg? Boek nu jullie verblijf bij deze prachtige herberg!

Meer informatie & boeken

Jeugdherberg Johannesburg op de kaart en in de buurt

Adres

Jeugdherberg Johannesburg

Kirchstrasse 38

D-26871 Papenburg

Contact

Tel.: +49 (0)4961 - 80 97 10

info@johannesburg.de

Bezoek de website