Jeugdherberg Haltern am See

Meer informatie & boeken
  • Jeugdherberg Haltern am See (1)
  • Jeugdherberg Haltern am See (2)
  • Jeugdherberg Haltern am See (3)
  • Jeugdherberg Haltern am See (4)
  • Jeugdherberg Haltern am See (5)
  • Jeugdherberg Haltern am See (6)
  • Jeugdherberg Haltern am See (7)
  • Jeugdherberg Haltern am See (8)

Wandelen of watersport, shoppen of Romeinse geschiedenis. Bij jeugdherberg Haltern am See is er voor ieder wat wils.

Jeugdherberg Haltern am See ligt midden in de natuur. Écht midden in de natuur! Rondom Jeugdherberg Haltern am See liggen verschillende meren. Zo liggen er de Haltener See waar veel recreatie is, Hullener See is puur natuur en ook liggen de rustige Silbersee en levendige Dülmenersee in de buurt. Maar niet alleen water, ook een prachtig landschap is er om van te genieten.

Jeugdherberg Haltern am See ligt tussen natuurparken Hohe Mark, het bosrijke gebied de Haard en de Westruper Heide in. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat de omgeving van Jeugdherberg Haltern am See een waar paradijs is voor de natuur en watersport liefhebber! Even genoeg van al dat gefiets, gewandel, gezwem, paardrijden, nodric walken of kanovaren? Dan kun je rustig bijkomen op de rondaartboot “de Möwe” Ook lekker luieren op een van de zandstranden behoort tot de mogelijkheden. Of bezoek het oude Romeinse stadje Haltern.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden in de directe omgeving van Jeugdherberg Haltern am See, er is voor ieder wat wils en door de ligging uitermate geschikt als uitgangspunt voor dagjes uit. Natuurlijk beschikt Jeugdherberg Haltern am See over verschillende typen kamers en zal het niet moeilijk zijn voor je eigen reisgezelschap een geschikte kamer te vinden. Ook is er genoeg ruimte voor sport en spel en is er een vrijetijdskamer met air hockey en andere spelletjes. En een gezellige BBQ organiseer je ook zo op de speciale buitenplaatsen.

Kom ontdekken hoe mooi deze groene kant van Duitsland is en laat je verbazen door de prachtige en nog ongerepte natuur!

Meer informatie & boeken

Jeugdherberg Haltern am See op de kaart en in de buurt

Adres

Jeugdherberg Haltern am See

Stockwieser Damm 255

D-45721 Haltern am See

Contact

Tel.: +49 (0)2364 - 22 58

h-haltern@djh-wl.de

Bezoek de website