Jeugdherberg Bad Bentheim

Meer informatie & boeken
 • Jeugdherberg Bad Bentheim (1)
 • Jeugdherberg Bad Bentheim (2)
 • Jeugdherberg Bad Bentheim (3)
 • Jeugdherberg Bad Bentheim (4)
 • Jeugdherberg Bad Bentheim (5)
 • Jeugdherberg Bad Bentheim (6)

Ridders en Jonkvrouwen opgelet! In Jeugdherberg Bad Bentheim waan je je in het middeleeuwse koninkrijk van cultuur en natuur!

De Jeugdherberg Bad Bentheim ligt aan de oostkant van de Bad Bentheimse berg. Ja berg, je leest het goed! Zo dicht bij de Nederlandse grens waan je je écht in het buitenland. Vanaf Jeugdherberg Bad Bentheim heb je dan ook een prachtig uitzicht over het landschap en met mooi weer kun je zelfs tot aan Nederland kijken. Bad Bentheim ligt in de regio Grafschaft Bentheim, de regio heeft een zeer levendige geschiedenis en de natuur is zeer gevarieerd. Van bossen met rotsen , veen en meren tot rivieren en kanalen.

Vanuit Jeugdherberg Bad Bentheim is al dit moois eenvoudig te ontdekken. Alleen al in het Bentheimse Woud zijn 23 bewegwijzerde wandelroutes uitgezet en een natuur-leer-wandelpad dat bijzonder leuk is voor kinderen. Nog meer wandelen? Het Bourtanger Moor, ofwel het Bargerveen ligt vlakbij en ook het Gildehauser Venn is een waar paradijs. Ook fietsliefhebbers zitten bij Jeugdherberg Bad Bentheim helemaal goed want in de regio kun je wel 550 km over de mooiste fietsroutes fietsen! Bovendien is Jeugdherberg Bad Bentheim Bed&Bike gecertificeerd, dat wil zeggen dat je fiets netjes en veilig kunt opbergen, en als je geen eigen fiets hebt meegebracht, je die in de directe omgeving kunt huren.

Geschiedenis ervaren zonder saaie geschiedenisboeken, Jeugdherberg Bad Bentheim maakt dat mogelijk: De geschiedenis is overal op het terrein van Jeugdherberg Bad Bentheim. Er is zelfs een 200 jaar oude watermolen! Een wandelingetje door de oude smalle steegjes in de schaduw van het grote Kasteel van Bad Bentheim begin je vanaf het hostel en je waant je écht in de middeleeuwen. Jeugdherberg Bad Bentheim heeft voor iedereen wat wils!

 • Een reis naar het verleden, de Middeleeuwen!
 • Verschillende kunsten en cultuur in wel 5 musea
 • Schemerwandeling met de Nachtbewaker, een beetje spannend is het wel
 • Adrenaline kick in het Touwbrug Parcours (Klimbos)
 • Verkennen van de bossen, heide en veen
 • Ontspannen en ontstressen in de wellness baden

Tips voor een dagje uit zijn er ook volop in de buurt van Jeugdherberg Bad Bentheim. Of je nu met je gezin, je hele familie, je vereniging of je klas logeert bij Jeugdherberg Bad Bentheim, er is zó veel te beleven in de omgeving. Het ideale startpunt van een dagje uit naar:

Na een dag vol nieuwe indrukken van het mooie Grafschaft Bentheim kun je lekker bijkomen op de speel en spelweide, een potje tafeltennis spelen of met de kleinsten een zandkasteel bouwen. En natuurlijk zorgt Jeugdherberg Bad Bentheim ook goed voor de inwendige mens, want trek heb je zeker na al die avonturen! Je leest het, vervelen lukt niet bij Jeugdherberg Bad Bentheim. Het is juist lastig te kiezen tussen alle mogelijkheden die de regio je biedt.

Ontdek het zelf en ga op avontuur, Jeugdherberg Bad Bentheim is het ideale startpunt om je ontdekkingstocht te beginnen!

Meer informatie & boeken

Jeugdherberg Bad Bentheim op de kaart en in de buurt

Adres

Jeugdherberg Bad Bentheim

Am Wasserturm 34

D-48455 Bad Bentheim

Contact

Tel.: +49 (0)5922 - 24 80

badbentheim@jugendherberge.de

Bezoek de website