Jachthut t’Hijgend Hert

Meer informatie & boeken

Jachthut t’Hijgend Hert is de perfecte locatie voor een weekend met vriendenclub of familie. De woning is een zeer uniek object geheel in Finnhouse stijl gebouwd en beschikt over een verblijfsruimte van 140 m2 met zeer sfeervolle zithoek met Finnovenkachel en Flatscreen TV met interactive TV. Ook is er een tweede zithoek rondom een gashaard en ook een mooie houten bar met tapinstallatie en koffiemachine.

Op het gigantische buitenterrein van 5000m2 is een zwembad dat overkapt kan worden. Verder zijn er voldoende speelmogelijkheden voor kinderen, twee overdekte terrassen met terraskachel en bbq-plaats, plus een prachtige vijver met royaal tuinhuis dat je een heerlijk uitzicht over vijverpartij biedt. Voor de ontspanning vind je in het huis een finse sauna, een stoomsauna voor 8 personen en een jacuzzi.

Het vakantiehuis ligt aan de ingang van een recreatiegebied in Bergentheim. Op loopafstand vind je een mooie vijver waar je met vergunning kunt vissen of kunt roeien. Ook zijn er grote sportvelden waar je (m.u.v. zaterdagen) kostenloos mede gebruik van kunt maken.

Let op: opening van het zwembad is afhankelijk van de weersomstandigheden. Zwembad kan tegen betaling verwarmd worden (€75 per nacht/ min. 2 nachten).

Meer informatie & boeken

Jachthut t’Hijgend Hert op de kaart en in de buurt