Huus in ’t Hagt

Meer informatie & boeken

Huus in ’t Hagt vind je in het Gelderse Aalten, op steenworp afstand van de Duitse grens. Dit vakantiehuis staat in de bekende natuurrijke omgeving van de Achterhoek. In de ochtend en de avond is het zelfs mogelijk om zittend op het bankje in de tuin wilde dieren zoals reeën te spotten.

Het vakantiehuis is geschikt voor mensen met een mobiele beperking. Er zijn toiletbeugels, een douchestoel, twee elektrisch verstelbare bedden en drempels ontbreken.

In de schuur van dit vakantiehuis staan vijf fietsen waar je tijdens het verblijf gebruik van mag maken of parkeer je eigen fietsen veilig in de garage. Zo kun je de mooie omgeving van de Achterhoek op een leuke manier verkennen. Ook aan wandelroutes is hier geen gebrek. Genoeg mooie tochten in de Achterhoek en op enkele honderden meters afstand vind je ook de Groene Grensovergang waar je het Duitse landschap kan verkennen.

In de omgeving kun je een bezoekje brengen aan de DRU cultuurfabriek in Ulft of bijvoorbeeld Wunderland Kalkar. Een bezoek aan de Slingeplas mag ook niet vergeten worden, hier kan je zwemmen, zonnen, surfen en vissen. De steden Winterswijk, Doetinchem en het Duitse Bocholt zijn ook zeker een aanrader om je een dagje te vermaken.

Meer informatie & boeken

Huus in ’t Hagt op de kaart en in de buurt