Nabij Ommen, in het Vechtdal, ligt dit chalet op een kleinschalig park. Het vrijstaande chalet met eigen tuin is gezellig en zeer compleet ingericht. Het biedt een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie of een weekend er tussenuit! Als gast kunt u niet alleen onbeperkt gebruik maken van het openlucht zwembad op het park, maar ook van de all-weather tennisbaan. De omgeving, het Vechtdal, een uitstekend wandel- en fietsgebied, biedt u een diversiteit aan natuur; bossen, vennetjes, heidevelden en zandverstuivingen zoals ‘de Sahara’.De omgeving heeft heel veel gemarkeerde routes, zoals onder andere het Pieterpad. Het chalet is persoonlijk met wat kunst en leesboeken, wandel en fietskaarten en muziek uitgerust, maar ook neutraal ingericht met makkelijke banken.
Voor cultuur- en tuinliefhebbers is het chalet een prima uitvalsbasis om in de nabije omgeving het hart op te halen. Op nog geen 45 minuten fietsen 2 beroemde sier-tuinen; namelijk die van Ada Hofman (vijvertuin)te Hardenberg en van Mien Ruys te Dedemsvaart, beiden geopend vanaf 1 april t/m 31 oktober. Met 50 minuten fietsen zit u in Witharen bij de galerie & grote beeldentuin van Atelier Witharen. Deze prachtige beeldentuin is ook een deel van te winter geopend namelijk van medio nov tot medio januari.
Dan zijn er natuurlijk nog kastelen en musea in de omgeving. Ommen met haar brede winkel aanbod, Hardenberg, Beerze en Emmen vormen leuke uitstapjes!

Meer informatie & boeken

Huisje Arti op de kaart en in de buurt