Hotel Preston Palace

Meer informatie & boeken
 • Speelparadijs Preston Palace
 • Hotel Preston Palace (3)
 • Hotel Preston Palace (5)
 • Hotel Preston Palace

Bij Hotel Preston Palace heb je alles binnen handbereik voor een onvergetelijk weekendje weg!

Hotel Preston Palace in Almelo heeft alles in huis voor een geweldig dagje uit, weekendje weg of zelfs vakantie! Bij Hotel Preston Palace kan bijna alles! Ja, je leest het goed, Preston Palace heeft alles in huis voor een onvergetelijk avontuur. Of je nu jong of oud bent, met het gezin naar Preston Palace komt of je hele familie meeneemt, niemand zal vergeten worden bij een bezoek aan Hotel Preston Palace! Hotel Preston Palace in Almelo is een veelzijdig uitgaanscentrum waar je niet alleen overdag terecht kunt, maar ook kunt overnachten in het luxe hotel. Hotel Preston Palace hanteert een uniek concept, alle prijzen zijn namelijk All Inclusive. De All In prijzen van Hotel Preston Palace maken het je gemakkelijk want je kunt lekker genieten van je verblijf zonder je druk te hoeven maken of iets nu wel of niet in de prijs is inbegrepen. Hotel Preston Palace werkt met arrangementen. Er zijn heel veel arrangementen te boeken met elk een eigen All In prijs.

Hotelkamers van Hotel Preston Palace

Het hotel van Preston Palace heeft verschillende moderne kamers van een 1 tot een 6 persoonskamer. Bij Hotel Preston Palace kun je met de hele familie terecht, en heb je wat te vieren? Dan kan Preston Palace je verblijf extra bijzonder maken!

Het eten bij Hotel Preston Palace

Bij Hotel Preston Palace kun je op heel veel plaatsen binnen het uitgaanscentrum wat eten of drinken. Alles is gratis te pakken omdat Preston Palace een All In prijs hanteert. Zo heb je verschillende mogelijkheden:

 • Het Hotel Restaurant
 • Grill Buffet
 • Vis Buffet
 • Wok Buffet
 • Soep & Salade Buffet (op het centrale terras)
 • Koffie Corner
 • Bar Straat

Wil je nu geen gebruik maken van de All In buffetten die Preston Palace aanbiedt, dan zijn er ook nog een aantal à la carte restaurants te vinden in Preston Palace namelijk; Bistro de Heerlijkheid en het Kiprestaurant Piri Piri.

Preston Palace Zwem en Sauna Paradijs

Bij Preston Palace kun je door een tropische jungle zwemmen met boven je een heuse sterrenhemel! Bovendien kun je heerlijk relaxen in de Sauna of de Whirlpool van Preston Palace, en heb je zin in wat lekkers… dan pak je gewoon wat fruit of een ijsje! Omdat er bij Preston Palace een All In formule wordt gehanteerd hoef je je niet druk te maken over de bijkomende kosten. Wil je nou toch nog iets extra´s dan alles wat het zwembad van Preston Palace je te bieden heeft, boek dan een extra wellness behandeling bij je arrangement!

Preston Palace Indoor Kermis

Je leest het goed. Preston Palace heeft een echte indoor kermis! Bij de Indoor Kermis van Preston Palace kun je zwaaien, botsen, zweven en nog veel meer! Ook bij de kermis van Preston Palace kun je wat lekkers te eten of te drinken nemen, wederom bij de All In prijs inbegrepen.

Preston Palace Muziek & Entertainment

Elke avond is er bij Preston Palace live muziek. Kijk op de website (http://www.prestonpalace.nl/uitgaan) van Preston Palace voor de speciale optredens van bekende artiesten. Ook kun je je zangkunsten vertonen in de Karaoke Bar of helemaal los gaan op de muziek van de Drive In Show. Bovendien kun je bij Preston Palace met de hele familie Bowlen, Midgetgolfen, Biljarten of een gokje wagen in de speelhal!

Preston Palace Spelotheek

Voor de kleinsten heeft Preston Palace de spelotheek. Het is voor kinderen tot ongeveer 7 jaar en je kunt er springen op een groot springkussen, er is een klim en klauterruimte, vloer en wandspellen en Preston Palace heeft tevens een animatieteam en ruimte waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd en waar de mascottes van Preston Palace genaamd Preston & Alice gezellig meedoen met alle spelletjes. Ook worden er op verschillende tijden poffertjes en patatjes bereidt.

Hotel Preston Palace heeft zoals je vast al wel gelezen hebt voor ieder wat wils! Een heerlijk onbezorgd weekendje weg zonder je druk te hoeven maken over wel en niet inbegrepen extra´s. Op die manier kun je op en top genieten van een gezellig samenzijn met je gezin, familie of elk ander reisgezelschap!

Meer informatie & boeken

Hotel Preston Palace op de kaart en in de buurt

Adres

Hotel Preston Palace

Laan van Iserlohn 1

7607 PT Almelo

Contact

Tel.: +31 (0)546 - 54 21 21

info@prestonpalace.nl

Bezoek de website