Hooihotel Meutstege

Meer informatie & boeken
  • Hooihotel Meutstege (1)
  • Hooihotel Meutstege
  • Hooihotel Meutstege (3)
  • Hooihotel Meutstege (4)
  • Hooihotel Meutstege (5)

Genieten vlak over de grens bij hooihotel Meutstege

Vlak over de grens bij het Groningse Bourtange in het idyllische Emsland staat Hooihotel Meutstege. Ervaar het sfeervolle hooihotel en geniet van de rust en natuur. Met het hele gezin kun je het hektische leven even ontvluchten in Hooihotel Meutstege.

Beleef in Hooihotel Meutstege een waar avontuur

Voor kinderen heeft Hooihotel Meutstege een bijzondere vakantie-attractie; in het hooihotel kunnen ze overnachten in het stro! Van mei tot oktober kun je terecht in het hooihotel. ’s Nachts lekker warm slapen in de hooischuur en overdag kun je genieten van alle activiteiten in de omgeving. Of als je je eigen paard hebt meegenomen, kun je rijden in de prachtige natuur. Natuurlijk mag je gebruik maken van alle faciliteiten van vakantiehuis Meutstege, wanneer je in het hooihotel overnacht.

Kies je eigen huisje bij Hooihotel Meutstege

De boerderij van Hooihotel Meutstege beschikt over vijf kamers met een eigen opgang en een aantal hebben zelfs een eigen douche en toilet. Je kunt je eigen ontbijt maken in de gastenkeuken! Natuurlijk mag je ook de maaltijden laten verzorgen door de familie Meutstege. Naast de kamers zijn er ook nog drie appartementen en twee huisjes, die van alle gemakken zijn voorzien. Wil je graag je huisdieren mee naar Hooihotel Meutstege? Dat is geen probleem, de hond en zelfs je paard zijn van harte welkom. De accommodaties op een rij:

  • Vakantiehuis “Kornblume” – bestemd voor 6 personen
  • Vakantiehuis “Vergissmeinnicht” – bestemd voor 4 personen
  • Vakantiehuis “Klatschmohn” – bestemd voor 4 personen

Activiteiten rondom Hooihotel Meutstege

In de zomer kun je proberen je weg te vinden in het unieke labyrint van mais, dat de familie Meutstege heeft uitgezet in de buurt van Hooihotel Meutstege. Als je liever een balletje wilt slaan op de golfbaan, kun je oefenen met een spelletje boerengolf. Laarzen aan en slaan tegen de bal! En voor mooie fietstochten trek je het vlakke Emsland in, met zelfs nog de traag werkende ja-knikkers of hunebedden in het landschap. Kom je ook naar Hooihotel Meutstege?

Meer informatie & boeken

Hooihotel Meutstege op de kaart en in de buurt

Adres

Hooihotel Meutstege

Hebel 28

D-49733 Haren - Ems

Contact

Tel.: +49 (0)5932 - 69 396

info@meutstege.de

Bezoek de website