Dit ruime vakantiehuis voor 4 volwassenen in Wijhe heeft een vrij uitzicht over de weilanden en een mooie veranda waar je heerlijk buiten kunt zitten. In het vakantiehuis vind je één slaapkamer en op de vide is een ruime bedstede (2x matras van 90x210cm)gerealiseerd. Dit vakantiehuis springt eruit door de charme van het hout, de landelijke ligging, ruime opzet van de woonkamer en de veranda.
Vanuit het vakantiehuis loop je in een paar minuten over een pad naar de wetering. Hier kun je met een roeibootje varen, vissen of op een bankje genieten van het uitzicht en de rust. Voor de kinderen is er op het terrein een speeltoestel met glijbaan en schommel. In de kapschuur op het erf bestaat de mogelijkheid voor het spelen van tafeltennis en tafelvoetbal. Deze speelfaciliteiten worden gedeeld met andere gasten.
Het vakantiehuis is een goede uitvalsbasis voor de wandel- en fietsomgeving van de regio Salland. Op één kilometer van het vakantiehuis vind je al het eerste knooppuntbord. De wandelaars kunnen vanaf het vakantiehuis het ‘rondje Wijhe’ van 15km lopen. Naast de diversiteit aan natuur heeft deze regio ook de oude hanzesteden Zwolle en Deventer in de buurt. Voor kinderen is een uitje naar overdekt speelparadijs Ballorig of Avonturenpark Hellendoorn een must. De omgeving van dit vakantiehuis heeft aan iedereen veel te bieden.

Meer informatie & boeken

het Kappehuis op de kaart en in de buurt