Het Glazen Huis

Meer informatie & boeken

Dit bijzondere vakantiehuis staat op deze wondermooie plek in Bergentheim op de overgang tussen bos en water. Het Glazen Huis staat centraal in de roman ‘Soepel Taxushout’, en werd ontworpen door architect Dolf Floors. In de jaren tachtig stond dit huis zelfs op de cover van het tijdschrift ‘Eigen Huis & Interieur’. Door de grote raampartijen heb je vanuit elke hoek van het huis een mooi uitzicht over het meertje en het privébos.

Het Glazen Huis heeft een mooi terras aan het water en een privéstrand aan het meertje. In het huisje op het strand vind je de sauna van het vakantiehuis. Het meer biedt mogelijkheden om te gaan zwemmen, vissen of varen met een bootje. In het bos kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Een vakantiehuis dat bescherming, uitzicht en transparantie biedt.

In de nabije omgeving van het vakantiehuis vind je de stad Hardenberg of bezoek het historische dorpje Gramsbergen. De omgeving van Bergentheim ligt op de grens tussen het Vechtdal en Reestdal en is hierdoor uitermate geschikt om per fiets, te voet of met een kano te verkennen. Voor kinderen is een uitje naar attractiepark Slagharen een must. In Het Glazen Huis en de omgeving kun je genieten en heerlijk tot rust komen.

Meer informatie & boeken

Het Glazen Huis op de kaart en in de buurt