Hartje Achterhoek

Meer informatie & boeken

Dit moderne vakantiehuis is ruim opgezet voor 8 personen en bevindt zich tussen de weilanden van Eibergen op een steenworp afstand van de Duitse grens. Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer met open haard en een grote eettafel waar je samen kunt dineren. Kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline van de enorme tuin.

Op nog geen 4 km afstand van het vakantiehuis vind je het Zwillbröcker Venn waar je van april t/m juli flamingo’s kan spotten. De flamingoroute is een fietsroute die je leidt langs de veengebieden, heidevelden en de broedkolonie van flamingo’s. De wisselende landschappen in dit deel van de Achterhoek maakt het zeer aantrekkelijk voor fietsers en wandelaars.

Verken de omgeving door het huren van een kano en vaar over rivier de Berkel of laat je varen door de Berkelzomp. Deze vaarroute leid je langs de Mallumse watermolen, welke je tevens op zaterdagmiddag kunt bezoeken. Voor de wijnliefhebbers is een bezoek aan een wijngaard in de Achterhoek een must. Naast het proeven van de wijnen krijg je ook te zien hoe de wijn op een ambachtelijke manier wordt geproduceerd.

Meer informatie & boeken

Hartje Achterhoek op de kaart en in de buurt