Ferienwohnung Mauer

Meer informatie & boeken

Kies één van de vele vakantiewoningen op Ferienwohnung Mauer

Ferienwohnung Mauer heeft in 2012 de award gewonnen voor gezinnen met kinderen en dat is ook geen wonder. Kom ook eens kijken bij de vakantiewoningen van Ferienwohnung Mauer op maar een paar honderd meter van de Heeder See. In de grote gemeenschapsruimte kun je heerlijk spelen met je vriendjes en vriendinnetjes en er is een speciale ontbijtzaal waar je ’s ochtends met allerlei lekkere broodjes de dag kunt beginnen. En als de zon schijnt kun je op het terras ontbijten. Als dat geen mooi begin van een vakantiedag is!

Op het park van Ferienwohnung Mauer kun je veilig spelen

Bij de vakantiewoningen van Ferienwohnung Mauer zijn ruime direct toegankelijke tuinen. In een waar kinderparadijs kun je je de hele dag vermaken. En schijnt de zon een dag niet, dan kun je je prima vermaken in de gemeenschappelijke ruimte van Ferienwohnung Mauer. We hebben er

  • Tafelvoetbal
  • Tafeltennis
  • Darts

Voel je goed bij Ferienwohnung Mauer

De comfortabele en ruime woningen van Ferienwohnung Mauer zijn voorzien van een enorme leefruimte waar het hele gezin van kan genieten. Het is een prachtige plek voor een ontspannen vakantie. De woningen zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de parkeerplaats. Gesjouw met koffers is dan ook niet nodig. En heb je geen zin om zelf te koken, dan kun je gebruik maken van de barbecue die in de grote tuin staat.

De omgeving van Ferienwohnung Mauer ontdek je op de fiets

Op het park van Ferienwohnung Mauer is het mogelijk fietsen te huren. Daarmee kun je Heede, een plek met een bewogen geschiedenis ontdekken. Natuurliefhebbers, vissers en fietsers worden als een magneet getrokken door het mooie landschap. Een aan te bevelen route is een tocht langs het Dortmund-Ems-kanaal. En houd je van wandelen, dan zijn de prachtig aangelegde wandelpaden zeker aan te bevelen. Ze voeren je naar romantische oude rivierarmen. En natuurlijk mag je de Heeder See niet missen. Huur een kajak of een roeiboot voor een gezellig tochtje over het meer. En wil je meer spanning, ga dan waterskiën. De baan van de Heeder See is de grootste van Europa! Bezoek nu de website van Ferienwohnung Mauer.

Meer informatie & boeken

Ferienwohnung Mauer op de kaart en in de buurt