Ferienhof Niemann

Meer informatie & boeken
  • Ferienhof Niemann
  • Ferienhof Niemann

Genieten van de landelijke omgeving bij Ferienhof Niemann

Spelen tussen de dieren, slapen in een mooi vakantiehuis. Lijkt jou dat ook een goed vakantie-idee? Kom dan eens kijken bij Ferienhof Niemann. Aan de rand van het dorpje Lahre, in een rustige en idyllische omgeving, vind je een grote vakantieboerderij. Ferienhof Niemann is omgeven door grote hagen, loofbomen en grasland.  Het oorspronkelijke karakter van de boerderij is behouden gebleven. Op de boerderij kun je de hele dagen spelen tussen de dieren of in de speeltuin. Met tafeltennis of biljard kun je je vermaken als het een dagje wat minder weer is. Lijkt dat jou ook niet wat? Op Ferienhof Niemann hoef je je niet te vervelen.

Met de huifkar door het idyllische Hasetal

Heb je geen zin om te fietsen of te wandelen? Geen probleem: wij rijden je met de huifkar door de prachtige natuur rondom Ferienhof Niemann.  Je kunt kiezen voor verschillende arrangementen maar ook een rit van een uur is altijd mogelijk.

Ook in de omgeving van Ferienhof Niemann is veel te doen

Natuurlijk kun je op de fiets of wandelend de omgeving verkennen, maar op een kleine afstand van Ferienhof Niemann vind je

  • een buitenzwembad in Haselünne
  • meren
  • een tennishal
  • Hüvener Mühle
  • Schloss Dankern

Er is altijd wat te beleven op Ferienhof Niemann

Terwijl je ouders in de schaduw van de hoge bomen liggen te luieren en ontspannen, leven jullie als kinderen je naar hartelust uit op het erf van Ferienhof Niemann met de boerderijdieren. Je kunt spelen met de vele katten of de honden Castor en Pollux. Verder kun je ook voetballen in de speeltuin, klimmen op het klimrek of schommelen of één van de schommels. Je sluit vast snel vriendschappen met de andere gasten.  In de tuin is ook nog een trampoline en een grote zandbak met een speelhuisje. En ben je ‘s avonds moe en hongerig, dan kun je op het vuur stokbrood bakken. Lijkt je dat niet een gezellige afsluiting van de dag? Kom ook logeren op Ferienhof Niemann!

Meer informatie & boeken

Ferienhof Niemann op de kaart en in de buurt

Adres

Ferienhof Niemann

Neuer Kamp 2

49740 Haselünne

Contact

Tel.: +49 (0)561 - 51 53

maria.niemann@ewetel.net

Bezoek de website