Ferienhof Griesen

Meer informatie & boeken
  • Ferienhof Griesen
  • Ferienhof Griesen
  • Ferienhof Griesen
  • Ferienhof Griesen

Op Ferienhof Griesen beleef je een fantastische vakantie

Spelen tussen de dieren, slapen in een mooi vakantiehuis. Lijkt jou dat ook een goed vakantie-idee? Kom dan eens kijken bij Ferienhof Griesen. In het mooie Emsland, aan de rand van de stad Haren vind je een grote vakantieboerderij. Het landschap is er ruig en wordt gedomineerd door bossen, meren en rivieren.  Op de boerderij kun je de hele dagen spelen tussen de dieren of in de speeltuin. Er zijn zelfs pony’s waar je op mag rijden. Is dat ook wat jij altijd al een wilde doen? Met tafeltennis of biljart kun je je vermaken als het een dagje wat minder weer is. Op Ferienhof Griesen hoef je je niet te vervelen.

Maak kennis met de verschillende dieren op Ferienhof Griesen

De pony’s van Ferienhof Griesen zijn rustig en voor beginners en gevorderden goed te bereiden. Natuurlijk mag je ook helpen bij de verzorging. Je kunt de pony’s voeren of kammen. Naast de pony’s zijn er op de boerderij ook

  • katten
  • cavia’s
  • Galloway’s
  • Jachthonden

Er is altijd wat te beleven op Ferienhof Griesen

Terwijl je ouders in de schaduw van de hoge bomen liggen te luieren en ontspannen, leven jullie als kinderen je naar hartenlust uit op het erf van Ferienhof Griesen met de boerderijdieren. Verder kun je ook voetballen in de speeltuin, klimmen op het klimrek of schommelen of één van de schommels. Je sluit vast snel vriendschappen met de andere gasten. En ben je wel eens van een kabelbaan geroetjst? Op Ferienhof Griesen kan dat gewoon. In de tuin is ook nog een trampoline en een grote zandbak met een speelhuisje. Houd je van vissen, ga dan naar de visvijver in de nabijheid van de boerderij. Je vangt er vast wat. En ben je ’s avonds moe en hongerig, dan kun je op het vuur stokbrood bakken. Lijkt je dat niet een gezellige afsluiting van de dag? Kom ook logeren op Ferienhof Griesen!

Meer informatie & boeken

Ferienhof Griesen op de kaart en in de buurt