Familotel Gut Landegge

Meer informatie & boeken
  • Familotel Gut Landegge
  • Familotel Gut Landegge (2)
  • Familotel Gut Landegge (3)
  • Familotel Gut Landegge (4)
  • Familotel Gut Landegge (5)
  • Familotel Gut Landegge (6)

Gasten komen graag terug bij Familotel Gut Landegge

Ben jij ook een echte paardenfan? Aarzel dan niet langer en kom met je familie naar Familotel Gut Landegge! Te midden van de prachtige natuur van het Emsland ligt het kindvriendelijke Familotel Gut Landegge. Dat heeft niet alleen optimale condities voor een onvergetelijke vakantie hoog te paard, maar je kunt er ook spelen op de vele opwindende speeltoestellen. Je droomvakantie kan eigenlijk direct beginnen.

Bij Familotel Gut Landegge, eens een voormalig ridderlandgoed

Als dat niet spannend is, slapen op een voormalig ridderlandgoed! In het midden van een sprookjesachtig park, omringd door oude bomen, geurende roden en weelderige boomgaarden is de waterburcht uit de 17e eeuw. Hierin is Familotel Gut Landegge te vinden met 26 ruime familie appartementen. Op het uitgebreide 50.000 m2 resort kun je veel sportieve activiteiten ondernemen. Paardrijden is daar natuurlijk het belangrijkst van. Familotel Gut Landegge ligt slechts op drie kilometer van het centrum van Haren, maar wordt afgeschermd door de rivier de Ems. Via een mooie laan bereik je Familotel Gut Landegge en kan het avontuur beginnen.

Kom je Paardrijden bij Familotel Gut Landegge?

Voor paardenliefhebbers zijn de omstandigheden bij Familotel Gut Landegge ideaal. Zo vind je op het landgoed

  • een overdekte manege van (20 x 40 m)
  • twee dressuurgebieden (30 x 60 m + 30 x 40 m)
  • springen (30 x 60 m)
  • veel onverharde wegen, bos en meer

Wij hebben voor elke gast het juiste paard. Ben je al zadelvast of moet je eerst nog wat oefenen?  Hop in het zadel en ga mee met de begeleide tochten op de zanderige paden in de omgeving van Familotel Gut Landegge. Ook als je geen of weinig rijervaring hebt, kun je terecht in onze manege. Wij stemmen de lessen af op je niveau.

Voel je thuis in één van de drie woonhuizen van Familotel Gut Landegge

Ook jij gaat je lievelingsplek vinden in het “Herrenhaus”, het “Gräftenhaus” of het “Landhaus”. In de historische ambiance van het hotel zijn deze drie woonhuizen met veel liefde en oog voor detail ingericht. Voor ouder is het niet moeilijk om tot rust te komen en volop te genieten van de waardevolle uurtjes met elkaar. Met meer dan 50 uur professionele opvang zijn kinderen in prima handen.

Kortom: in Familotel landgoed Landegge wordt je vakantie niet alleen goed — maar ook gewoon onvergetelijk. Kom maar eens langs!

Meer informatie & boeken

Familotel Gut Landegge op de kaart en in de buurt

Adres

Familotel Gut Landegge

Landegge 1

D-49733 Haren

Contact

Tel.: +49 (0)5932 - 12 21

urlaub@gutlandegge.de

Bezoek de website