Erve de Waltakke

Meer informatie & boeken

Deze gezellig ingerichte groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De rookvrije locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten. De accommodatie is geschikt voor allerlei groepen waaronder; familiereünie, vriendengroepen, team-en bedrijfsuitjes.
Op het terrein bevindt zich een indoorvoetbalhal, buitenveld, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen (o.a. skelters, speelhuisje, trampoline en speelzand). Er is ook een mini-camping met 30 standplaatsen.

De accommodatie bestaat uit twee woongedeeltes die door een tussendoor met elkaar zijn verbonden. Deze accommodatie heeft twee royale leefruimtes. Het is mogelijk om in een van de twee ruimtes gezamenlijk te eten. De compleet uitgeruste keuken is voorzien van onder andere een oven, magnetron en vaatwasser. Vanuit de leefruimte heeft u een prachtig uitzicht over de tuin en de weilanden. Op de begane grond zijn 2 tweepersoonskamers, 2 toiletten en 2 badkamers. Op de eerste verdieping zijn 6 slaapkamers, (2 tweepersoons, 2 driepersoons waarvan 1 met stapelbed en twee eenpersoons slaapkamers) twee toiletten en twee badkamers. Voor de allerkleinsten is er een kinderbox, kinderbedje en kinderstoel aanwezig.

Door de vele mogelijkheden is deze Locatie uniek.
We kunnen allerlei activiteiten op ons terrein organiseren zoals; kanovaren, bubbelballen, handboogschieten, schieten met de schietsimulator, een partijtje voetgolf of het hilarische spel de jongens tegen de meisjes, etc. Ook hebben we een ruimte die geschikt is voor vergaderfaciliteiten. De zaal, inclusief bar, kunt u apart reserveren. Deze zaal is ingericht in huiselijke stijl waar u zich gelijk thuis voelt.
Wij verzorgen complete barbecues, buffetten en u kunt patat met snacks bestellen.
Graag dit vooraf doorgeven.

De directe omgeving is prachtig: er zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet om deze te bewonderen en beleven.
De omliggende dorpen Barchem, Borculo, Zwiep, Markelo, Diepenheim en Ruurlo bieden diverse bezienswaardigheden en evenementen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Meer informatie & boeken

Erve de Waltakke op de kaart en in de buurt