Heerlijk gelegen tussen het uitgestrekte landschap dat zich kenmerkt door weiland, prachtige boerderijen, lange fietspaden, bossen en beekjes nabij de Duitse grens en de stad Enschede ligt, op het Erf van de familie Roosink, dit schattige vrijstaande vakantiehuisje. U kijkt van binnen heerlijk uit over de landerijen. Binnen is het knus en gezellig met alles wat u nodig zult hebben voor een vakantie.

In de regio zijn er volop wandel en fiets mogelijkheden in bijvoorbeeld de nabij gelegen natuurgebieden; het witte veen, het buurserzand of het haaksbergerveen. Voor de watersport liefhebbers ligt recreatieplas het Rutbeek op een steenworpafstand, hier kunt in de zomer zwemmen.

Het dorpje Boekelo ligt op 10 fietsminuten, daar kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. De plaatsen Haaksbergen en Enschede zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken. Hier zijn op dinsdag woensdag en donderdag dagmarkten. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon genieten van de rust en van de dieren op een van de terrassen of daar waar de zon schijnt.

Meer informatie & boeken

De Spieker op de kaart en in de buurt