Een karakteristiek en knus vakantiehuis voor 4 personen in het brinkdorp Den Ham, waar jij/jullie je meteen thuis zullen voelen. Dit vakantiehuis was vroeger het kookhuisje van de boerderij, waar men op open vuur de maaltijden bereidde.In de boerderij werd niet gekookt vanwege brandgevaar van het rieten dak. Het pittoreske huis ligt in een landelijke omgeving en vanuit de half omheinde tuin heb je vrij uitzicht over de weilanden. Het huis beschikt over 2 slaapkamers, een compacte keuken en een sfeervolle woonkamer.

Door de ligging in het cultuurlandschap ‘Vecht en Regge’ en natuurgebied ‘Eerder Achterbroek’ zijn er veel mogelijkheden voor wandel- en fietstochten om te genieten van de mooie natuur. Bij de vakantiewoning heb je de mogelijkheid om jouw fietsen veilig te stallen in het tuinhuis.

Vakantiehuis ‘de Merel’ staat op hetzelfde perceel als het woonhuis van de beheerder, maar nog steeds met voldoende privacy en ruimte rondom het vakantiehuis.

Wil je erop uit, dan kun je in de nabije omgeving uitstapjes maken naar Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen. In Den Ham bevindt zich natuurmuseum ‘de Esrand’ waar een collectie van 450 opgezette dieren te zien is. Kortom, een omgeving met een diversiteit aan natuur en attracties.

Meer informatie & boeken

De Merel op de kaart en in de buurt