Natuurcamping De Lemeler Esch

Meer informatie & boeken
 • Natuurcamping De Lemeler Esch
 • weekendje weg met kinderen - Natuurcamping De Lemeler Esch
 • Natuurcamping De Lemeler Esch
 • Natuurcamping De Lemeler Esch
 • Natuurcamping De Lemeler Esch
 • Natuurcamping De Lemeler Esch
 • Natuurcamping De Lemeler Esch
 • weekendje weg met kinderen - Natuurcamping De Lemeler Esch

Kom jij overnachten op De Lemeler Esch?

Natuurcamping de Lemeler Esch is een middelgrote camping in de buurt van Ommen. Kom jij hier genieten van de prachtige natuur en vele mogelijkheden? We hebben veel verschillende opties op camping De Lemeler Esch. Op De Lemeler Esch is iedereen welkom! De camping is zeer geschikt voor kinderen, maar ook de 55-plusser kan zijn hart ophalen op deze prachtige camping! Neem jij je ouders of opa en oma mee? Extra voordeel voor 55-plussers is het altijd voordelige tarief. De Lemeler Esch ligt daarnaast in een prachtige omgeving waar uitstekend gewandeld, gefietst en gespeeld kan worden.

De prachtige omgeving van De Lemeler Esch

Wil je niet alleen op de camping zijn, maar ook de omgeving van de natuurcamping ontdekken? De omgeving van De Lemeler Esch is fantastisch! De natuurcamping ligt ten zuiden van rivier de Vecht en ten noorden van de Sallandse Heuvelrug. Vlakbij De Lemeler Esch op de Sallandse Heuvelrug is een berg van bijna 80 meter te vinden! Wil je lekker shoppen met je ouders? Er is een grote verscheidenheid aan winkels? In de buurt van De Lemeler Esch ligt het toeristische plaatsje Ommen.

In de omgeving van de camping is voor ieder wat wils. Willen je ouders fietsen of wandelen? In het gebied rond De Lemeler Esch is een ongekende hoeveelheid prachtige fiets- en wandelroutes! Zijn jullie met het hele gezin op vakantie? Ga dan naar een pretpark, speelparadijs of boerderij in de buurt. In de bossen rond De Lemeler Esch zijn veel activiteiten voor kinderen! Houden jouw papa en mama van cultuur? Liefhebbers van cultuur kunnen natuurlijk ook naar de natuurcamping komen. In het gebied kun je genieten van de prachtige kunst- en cultuurhistorie die de omgeving rijk is.

Voor elk wat wils op De Lemeler Esch

Voor elk wat wils op De Lemeler Esch? Dat is absoluut het geval! Je gezin kan namelijk kamperen met jullie eigen kampeermiddel, maar ook het huren van een accommodatie behoort tot de mogelijkheden. Op de vijfsterrencamping genieten jullie van de volgende mogelijkheden en accommodaties:

 • Op De Lemeler Esch zijn kampeerplaatsen van maar liefst 100 tot 150 m2.
 • Er zijn kampeerplaatsen met prive sanitair.
 • Op de camping zijn accommodaties zoals bungalows, chalets, trekkershutten en boslodges.
 • Daarnaast kun je van een heerlijk kopje koffie genieten in het Boscafe.

Heb je ook al zoveel zin gekregen om te overnachten op natuurcamping De Lemeler Esch? Boek dan nu je verblijf!

Meer informatie & boeken

Natuurcamping De Lemeler Esch op de kaart en in de buurt

Adres

Natuurcamping De Lemeler Esch

Lemelerweg 16

8148 PC Lemele

Contact

Tel.: +31 (0)572 - 33 12 41

info@lemeleresch.nl

Bezoek de website