Door de wellness faciliteiten van deze bungalow voor 2 personen kom je helemaal tot rust. Tijdens je verblijf heb je de mogelijkheid om te ontspannen in de sauna, pak je daarna een (buiten)douche of laat je het lichaam afkoelen in het koud water dompelbad. Daarnaast kun je heerlijk genieten in de jacuzzi. Deze faciliteiten zijn privé en bevinden zich in en rondom een bijgebouw van de bungalow.
In de sfeervolle woonkamer van de bungalow is een ruime zithoek met houtkachel, leeshoekje en bij mooi weer zet je de tuindeuren open naar het terras. Wanneer je op het overdekte terras zit kijk je zo de diepe tuin in. De lichte en ruime slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring.
De bungalow ligt op een privéperceel van 2500m2 aan een bosrand, in de buurt van Landgoed Twickel. Dit landgoed van 4000 hectare met prachtige kasteeltuinen leent zich uitstekend voor wandelingen. Op het landgoed vind je het kasteel van Twickel, 150 boerderijen met herkenbare zwart met witte luiken, watermolens, een watertoren en houtzagerij.
Op een kwartiertje lopen van de bungalow kunnen de golfliefhebbers terecht bij de Twentse Golfclub. Relax en geniet in dit prachtige vakantiehuis!

Meer informatie & boeken

De Kruders op de kaart en in de buurt