Dit sfeervolle rietgedekte vakantiehuis is gelegen in het Overijsselse Beerze. Achter de vakantiewoning vind je een privé terras en vanaf daar kijk je meteen de prachtige natuur in. Je kunt vanaf hier dan ook meteen de bossen in wandelen en een mooie wandeling maken.

De plaats Beerze is gelegen in het Overijssels Vechtdal en staat bekend om zijn karakteristieke hallenhuisboerderijen. Dit prachtige vakantiegebied is het stroomgebied van de Overijsselse Vecht waarop zomers heerlijk gekanood kan worden. Het gebied dat vanaf Zwolle tot aan de Duitse grens loopt, kenmerkt zich door ruimte en rust. Het is een prachtig natuurgebied met vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen, vissen en varen. Vanaf de woning vind je op korte afstand dan ook vele punten van het wandel- en fietsroutenetwerk. Voor kinderen is een uitstapje naar het zwemparadijs van camping ‘De Beerze Bulten’ of Speelvijver ‘De Oldemeyer’ in Hardenberg ook zeker aan te raden.

Een dagje uit naar bijvoorbeeld Almelo of Hengelo behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Verder vindt u in de omgeving onder andere Attractiepark Slagharen, Dierenpark Emmen en Avonturenpark Hellendoorn.

Meer informatie & boeken

Dapama op de kaart en in de buurt