Wil je onthaasten in een omgeving die gekenmerkt wordt door rust en ruimte? Kom dan naar dit chalet. Het ontwerp is van de hand van de eigenaar, waardoor het daadwerkelijk uniek is. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is het ’s zomers koel en ’s winters lekker warm, waardoor je in ieder jaargetijde kan genieten van het prachtige Twente. De warme en persoonlijke aankleding maken de ervaring van luxe geheel compleet.

Het chalet ligt op een kleinschalig vakantieparkje en heeft uitzicht op een bosgebiedje waardoor je hier heerlijk vrij zit. De naastgelegen camping beschikt over diverse faciliteiten, zoals een supermarkt en een groot reactiezwembad waar je (tegen betaling) kunt zwemmen.

Weidsheid, rust en ruimte zijn woorden die passen bij het prachtige Twentse landschap. Voor wandelaars en fietsers is dit dan ook een zeer geliefde bestemming. De omgeving heeft echter nog veel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de steden Almelo, Hengelo of Enschede. Kinderen kunnen zich vermaken in Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen.

Meer informatie & boeken

Carpe Diem op de kaart en in de buurt