Camping Waldwinkel

Meer informatie & boeken
  • Camping Waldwinkel
  • Camping Waldwinkel
  • Camping Waldwinkel
  • Camping Waldwinkel
  • Camping Waldwinkel
  • Camping Waldwinkel
  • Camping Waldwinkel

De ideale camping voor natuurliefhebbers? Bij Camping Waldwinkel ben je op de juiste plek!

Camping Waldwinkel is een groot opgezette camping met ruimte voor campers op doortocht, verenigingen, club ontmoetingen en groepen die een overnachtingslocatie zoeken. Maar ook gezinnen die graag een (korte) vakantie in het Osnabrücker Land willen ondernemen zitten goed bij Camping Waldwinkel. Of je nu met de tent komt, de camper meeneemt of liever een stacaravan huurt, de beheerders van de camping denken met je mee en zoeken de juiste oplossing voor jou!

Camping Waldwinkel ligt midden in de natuur van het Osnabrücker Land, aan het riviertje de Kalkrieser Mühlenbach die een klein meertje vormt ter hoogte van de camping. Het is heerlijk vertoeven op camping Waldwinkel, want overal om je heen is natuur! Gelegen op de noordhelling van het Wiehengebirges en vlakbij het Teutoborger Wald is er dus aan natuurschoon genoeg te zien! Tal van wandel en fietsroutes zijn hier uitgezet. Of je nu een klein rondje wil maken of graag een thematische route volgt, de mogelijkheden zijn eindeloos in het grote gebied. Thema´s als geschiedenis, Romeinse tijd en kinderroutes behoren tot de mogelijkheden. Ontspannen kan aan en in het meer bij camping Waldwinkel en voor de kleintjes is er een leuke speeltuin. Maar natuurlijk is er in de omgeving ook veel te beleven;

Maar een bezoekje aan de omliggende plaatsjes is ook zeker de moeite waard voor een dagje uit. Bramsche, de laken-wever-stad, is een erg knus en gezellig stadje. Maar ook Venne met haar uitkijktoren, molen en ijstijdhuis is een idee voor een leuk uitstapje. Camping Waldwinkel is een no nonsense camping.

Ideaal voor families die de natuur willen ontdekken en beleven, je zit er tenslotte middenin!

Meer informatie & boeken

Camping Waldwinkel op de kaart en in de buurt

Adres

Camping Waldwinkel

Zum Dreschhaus 4

49565 Bramsche - Kalkriese

Contact

Tel.: +49 (0)5468 - 93 82 35

kontakt@campingplatz-waldwinkel.de

Bezoek de website