Camping Niedersachsenhof Osnabrück

Meer informatie & boeken
  • Camping Niedersachsenhof
  • Camping Niedersachsenhof
  • Camping Niedersachsenhof
  • Camping Niedersachsenhof

Beleef de natuur, aan de rand van de grote stad bij Camping Niedersachsenhof Osnabrück!

Camping Niedersachsenhof Osnabrück ligt aan de Noordoostelijke rand van Osnabrück op de zonnige zuidelijke kant van de Schinkelberg. Vroeger behoorde dit gebied tot een landgoed maar nu ligt er de drie sterren Camping Niedersachsenhof Osnabrück. De camping is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de prachtige natuur in de directe omgeving. Zo ligt de camping tussen het natuurgebied Teutoborger Wald en het Wiehengebirge.

Er zijn tal van wandel en fietsroutes te vinden en daarbij is ook aan de kinderen gedacht. Speur en ontdekkingstochten zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de jongeren. De natuur beleven voor jong en oud! Maar omdat Camping Niedersachsenhof Osnabrück zo dicht bij het stadscentrum van Osnabrück ligt is het heel eenvoudig om de stad te gaan ontdekken. Shoppen, musea, dierentuinen, cultuur en gewoon de gezellige sfeer van Osnabrück. Bovendien is er een groot winkelcentrum die de wensen van alle shopahollics vervult! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuw gebouwd in de omgeving is het grote sportcentrum met zwembad, ijsbaan en manege. Ook dit centrum is eenvoudig te bereiken en een leuke mogelijkheid voor een dagje uit, er is immers voor ieder wat wils! Voor een dagje geschiedenis kun je de archeologische opgravingen van de “Varusschlacht” bezichtigen. Een stukje geschiedenis die levend is gemaakt, en een waar avontuur voor groot en klein. Kom zelf eens langs op Camping Niedersachsenhof Osnabrück en ontdek zelf de mogelijkheden van het Osnabrücker Land!

Meer informatie & boeken

Camping Niedersachsenhof Osnabrück op de kaart en in de buurt

Adres

Camping Niedersachsenhof Osnabrück

Nordstraße 109

D-49084 Osnabrück

Contact

Tel.: +49 (0)541 - 77 226

osnacamp@aol.com

Bezoek de website