Camping IJsselstrand

Meer informatie & boeken
  • Camping IJsselstrand
  • Camping IJsselstrand
  • Camping IJsselstrand
  • Camping IJsselstrand
  • Camping IJsselstrand
  • Camping IJsselstrand
  • Camping IJsselstrand

Waterpret en actief ontspannen in de Achterhoek!

Aan een zijtak van de IJssel ligt Camping IJsselstrand. De naam van de camping geeft het al aan… Een camping gelegen aan het water van de IJssel, vlakbij de oude Hanzestad Doesburg. Camping IJsselstrand is de ideale uitvalbasis voor een (korte) vakantie met de hele familie!

Camping IJsselstrand leent zich uitstekend om inspanning en ontspanning met elkaar te combineren. Stap lekker op de fiets en geniet ontspannen van de natuur en de Achterhoekse omgeving. Ontdek bijvoorbeeld mosterdstadje Doesburg, Hanzestad Zutphen, of het kleinste stadje van Nederland Bronckhorst. Ook voor de watersportliefhebbers is er genoeg te beleven. Huur een kano of een waterfiets en maak een tochtje over de IJssel. Liever iets avontuurlijker? Waterskiën kan ook bij Camping IJsselstrand. Waterpret voor de hele familie beleef je op het gezellige strand of in het binnenzwembad van Camping IJsselstrand. Voor de kleintjes is er natuurlijk een peuter- en kleuterbad aanwezig. Kinderen kunnen nog veel meer beleven op Camping IJsselstrand. Een recreatieteam zorgt voor volop vertier en activiteiten tijdens de schoolvakanties. Kinderen kunnen zich ook prima vermaken in het grote overdekte speelparadijs Binkie van Camping IJsselstrand.

Camping IJsselstrand biedt verschillende kampeerplaatsen. Of je nu liever zicht hebt op het knusse jachthaventje of het zandstrandje, voor iedereen is er een geschikte plek. En luxe kamperen? Geen probleem! Eigen privé sanitair behoort ook tot de mogelijkheden van Camping IJsselstrand. En heb je geen eigen kampeermiddel en wil je toch graag genieten van een kampeervakantie? Ook daar biedt Camping IJsselstrand een oplossing voor. Je kunt kiezen uit ruime Achterhoektenten, Chalets, Mobilettes of Trekkershutten. Zo is er voor iedereen een onvergetelijke vakantie mogelijk!

Camping IJsselstrand: Een onvergetelijke en ontspannen vakantie voor jong en oud!

Meer informatie & boeken

Camping IJsselstrand op de kaart en in de buurt

Adres

Camping IJsselstrand

Eekstraat 18

6984 AG Doesburg

Contact

Tel.: +31 (0)313 – 47 27 97

info@ijsselstrand.nl

Bezoek de website