Camping de Pampel

Meer informatie & boeken
  • Camping de Pampel
  • Camping de Pampel
  • Camping de Pampel
  • Camping de Pampel
  • Camping de Pampel

Ervaar een overheerlijk vakantiegevoel op camping de Pampel

Kom jij kamperen op de Veluwe? Kom dan naar camping de Pampel in Hoenderloo! Op deze camping vinden papa en mama rust, ruimte, maar ook de gezelligheid die bij het buitenleven hoort. Op camping de Pampel komen je ouders volledig tot rust. Jullie kunnen met jullie eigen verblijf naar de camping komen, zoals een tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om verschillende accommodaties op de camping te huren.

Camping de Pampel ligt midden in de natuur en wij zorgen er ook voor dat deze natuur in goede staat blijft. Een goed voorbeeld hiervan is het sanitair gebouw dat in 2012 volledig duurzaam gebouwd is! De Pampel op de Veluwe is uitermate geschikt voor gezinnen, want voor kinderen is er iedere dag vermaak.

Uitstekende faciliteiten op camping de Pampel

Wilt jij met je ouders, broertjes en zusjes naar een camping waar uitstekende faciliteiten zijn? Kom naar camping de Pampel! Op de camping vinden jullie:

  • Het volledig duurzaam gebouwde Saniplaza
  • Kampeerplaatsen met privé sanitair
  • Een overdekte speelburcht voor wanneer het weer minder mooi is. Dan kunnen jullie altijd lekker spelen!
  • Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen van papa en mama is ook te vinden op camping de Pampel
  • Een recreatieteam met elke dag een fantastisch programma

De omgeving van camping de Pampel

Willen jij en je ouders eens iets anders zien in de buurt van camping de Pampel? In de omgeving is er echt van alles te beleven! Als jullie willen, kunnen jullie echt iedere dag iets anders ondernemen. Houden je papa en mama van wandelen of fietsen? Er zijn erg veel wandel- en fietspaden in de uitgestrekte bossen van het Nationaal Park ‘ De Hoge Veluwe’. Willen papa en mama er met jullie op uit? Ga naar de Apenheul, Familiepretpark Julianatoren of Dolfinarium Harderwijk. Hier kunnen kinderen de hele dag lekker ravotten en spelen! Vinden je vader en moeder een stukje Nederlandse cultuur ook heel leuk? Ga dan naar Paleis het Loo of het Nederlands Openlucht Museum.

Jij en je gezin hebben de vakantie van jullie leven met deze uitjes! Op camping de Pampel is overigens ook een prachtig bos te vinden, namelijk het Hertenbos! De herten in dit bos lopen hier vrij rond en komen af en toe zelfs even een kijkje nemen op de camping. Kom jij met je opa, oma, papa, mama, broertjes en zusjes kamperen of overnachten op camping de Pampel?

Boek nu direct jullie verblijf! We hebben altijd verschillende aanbiedingen.

Meer informatie & boeken

Camping de Pampel op de kaart en in de buurt

Adres

Camping de Pampel

Woeste Hoefweg 35

7351 TN Hoenderloo

Contact

Tel.: +31 (0)55 - 37 81 760

Bezoek de website