Camping Bullerby am Attersee

Meer informatie & boeken
 • Camping Bullerby am Attersee
 • Camping Bullerby am Attersee
 • Camping Bullerby am Attersee
 • Camping Bullerby am Attersee
 • Camping Bullerby am Attersee
 • Camping Bullerby am Attersee
 • Camping Bullerby am Attersee

Bij camping Bullerby aan de Attersee vindt je de ideale combinatie van ontspanning en natuur!

Camping Bullerby ligt aan de Attersee, vlak bij de mooie stad Osnabrück. De Attersee is een groot meer van 6 ha. groot en is ontstaan door zandwinning. Maar ondanks dat de Attersee niet natuurlijk is ontstaan, is het een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Camping Bullerby aan de Attersee ligt namelijk midden tussen de natuurgebieden het Tecklenburgerland, Teutoborger Wald en het Wiehengebirge. Door de jaren heen is het meer en haar omgeving uitgegroeid tot een recreatiegebied met veel vrije tijd mogelijkheden en een uitgebreide camping.

Camping Bullerby am Attersee heeft ruim opgezette kampeerplaatsen en er zijn ook camperplaatsen beschikbaar voor bezoekers die een dagje willen genieten van de Attersee met al haar waterpret mogelijkheden en de prachtige omgeving. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken bij camping Bullerby am Attersee want zoals al gezegd wordt het meer omgeven door mooie natuurgebieden. In deze natuurgebieden kun je naar alle hartenlust wandelen, fietsen en zelfs met de auto kun je genieten van de omgeving. Voor kinderen zijn er speciale wandel en fietsroutes en tal van speur en ontdekkingstochten te vinden.

Rondom de Attersee loopt ook een wandelroute, die voor groot en klein leuk is om te bewandelen. Op de camping Bullerby am Attersee is er ook genoeg te beleven. Zo kun je roeibootjes of waterfietsen huren en natuurlijk lekker spetteren en spatteren in het meer. Ook de visliefhebber kan zich uitleven, want er kan gevist worden op karpers, snoeken maar ook op Forellen… Lekker voor op de barbecue! Natuurlijk is er ook een mooie en vooral grote speeltuin te vinden op Camping Bullerby am Attersee. En niet zomaar een speeltuin, de grootste speeltuin in de omgeving van Osnabrück! Alles is ontworpen en ontwikkeld volgens de laatste ontwikkelingen en met een pedagogisch karakter. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kinderen kunnen zich helemaal uitleven!

Verder vind je op Camping Bullerby am Attersee:

 • Zandstrandjes
 • Modelboot steiger
 • Minigolf
 • Tafeltennis
 • Schaatsen in de Winter

Camping Bullerby am Attersee is een no nonsense camping met veel recreatie mogelijkheden op en rondom de camping. Voor natuurliefhebbers is het een waar paradijs, maar ook voor een dagje naar de stad zit je bij Camping Bullerby goed. Osnabrück ligt op een klein stukje rijden en ook Münster is eenvoudig bereikbaar. Shoppen, musea, cultuur en dierentuinen. Alles is mogelijk!

Meer informatie & boeken

Camping Bullerby am Attersee op de kaart en in de buurt

Adres

Camping Bullerby am Attersee

Zum Attersee 50

D-49076 Osnabrück

Contact

Tel.: +49 (0)541 - 12 41 47

info@campbullerby.de

Bezoek de website