Camping Blauer See

Meer informatie & boeken

Je voelt je thuis op Camping Blauer See

In het Zuiden van Emsland, Nedersaksen Western, dichtbij de Nederlandse grens ligt een prachtige gezinscamping; Camping Blauer See. De camping heeft vele faciliteiten voor gezinnen met kinderen en is ongeveer 28.000 vierkante meter groot. Je vindt er moderne toiletgebouwen die gebruik maken van zonne-energie, prachtige kampeerplaatsen met drinkwater aansluitingen en elektriciteit en er is internet Hotspot beschikbaar voor alle gasten. Ook hebben we een eigen speelvijver met een strand, waar je heerlijk kunt zwemmen.

Camping Blauer See voor het hele gezin

Het strand van Camping Blauer See is voor kinderen een belevenis. Ze kunnen er zandkastelen bouwen en in het water spelen, terwijl de ouders ontspannen kunnen toekijken vanaf het ruime grasveld naast het strand. Buiten de camping kun je fietstochten maken of met paard en wagen de omgeving verkennen.

Op Camping Blauer See ben je het hele jaar welkom

Camping Blauer See heeft een winterhard terrein en verharde paden. De kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken, zodat het ook in de winter prima vertoeven is. In de toiletgebouwen zijn verder wasmachines en drogers. We hebben zelfs een kleine keuken, waar je gebruik van kunt maken. Direct aan het strand zijn een café en een restaurant. Je kunt er met je kinderen gemakkelijk contact maken met de andere gasten. Er worden heel wat vriendschappen gesloten op Camping Blauer See!

Vervelen is geen optie op Camping Blauer See

Camping Blauer See heeft vele faciliteiten om jong en oud te vermaken. Je hoef je er geen moment te vervelen. Op de camping vind je

  • Fietsverhuur
  • Kanoverhuur
  • Een ruime speeltuin met springkasteel (alleen in de zomer)
  • Tafeltennis tafels, volleybalveld
  • Verhuur van badmintonrackets en jeu de boules
  • Verhuur van caravans, trekkershutten en tenten
  • Italiaans café-restaurant

Boek met je gezin een heerlijke vakantie op Camping Blauer See

Meer informatie & boeken

Camping Blauer See op de kaart en in de buurt

Adres

Camping Blauer See

Moorlager Straße 4a

D-48480 Lünne

Contact

Tel.: +49 (0)5137 - 89 960

info‎@‎campingplatz-blauer-see.de

Bezoek de website