Deze sfeervolle, vrijstaande woonboerderij, met zijn karakteristieke elementen, is een uitstekend startpunt voor mooie wandel- en fietstochten door de omgeving die gekenmerkt wordt door landerijen met prachtige boerderijen, bossen en beekjes. De boerderij ligt heerlijk vrij en je hebt dan ook een vrij uitzicht op weilanden rondom het huis.

In het huis verdeelt een openhaard de woonkamer met keuken/eetkamer waardoor je aan beide kanten kunt genieten van de warmte. Deze scheiding is niet over gehele breedte van het huis gemaakt, zodat de vertrekken in open verbinding met elkaar staan. Ook is er nog een aparte zithoek met TV ingericht en voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen. Aan de achterzijde is een tuintje waar je buiten kunt vertoeven. Door de vrije ligging kun je eigenlijk rondom het huis genieten waar je maar wilt. Ook beschikt het huis over een schuurtje waar je fietsen of motor veilig kunt stallen.

Het dorpje Geesteren (op 2 km afstand) is goed te bereiken. Hier vind je enkele winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Wil je wat meer keuze, dan is een bezoek aan de historische stad Lochem zeker de moeite waard.

Meer informatie & boeken

Braskamp op de kaart en in de buurt