Ferienwohnung Stammermann

Meer informatie & boeken

Logeren in de appartementen van Ferienwohnung Stammermann is pas echt vakantie vieren

Wil jij ook in een grote tuin met veel speelgoed spelen? Ferienwohnungen Stammermann hebben het allemaal. Speciaal voor de kleine gasten zijn gezelschapsspelen, puzzels en ook leerspelletjes. Op regenachtige dagen speel je binnen in de ruime kamers en schijnt de zon, dan kun je fietsen en buiten spelen. Speciaal voor mensen met een beperking heeft Ferienwohnung Stammermann voorzieningen aangebracht in hun huizen, zodat ook zij een ontspannen vakantie kunnen beleven. Ook in de omgeving is van alles te beleven. Ferienwohnungen Stammermann ligt in het Emsland, een prachtig gebied om te ontdekken op de fiets of om lange wandelingen te maken.

Ferienwohnung Stammermann heeft alles in huis voor groepen

Vakantiehuis Oldenkamper Deele van Ferienwohnung Stammermann is ruim 160m² groot en biedt plaatst voor 7 personen (extra twee kinderbedden). Het huis heeft een totaal van twaalf kamers op twee verdiepingen en bij de inrichting werd veel nadruk gelegd op toegankelijkheid en kindvriendelijkheid. Je kunt in alle seizoenen komen logeren; het gehele huis is voorzien van tegels en vloerverwarming. Zelfs aan een zonnebank is gedacht! Daarnaast heeft Ferienwohnung Stammermann natuurlijk een gecontroleerd ventilatiesysteem.

Mensen met een beperking hebben een ontspannen tijd bij Ferienwohnung Stammermann

Voor mensen met een beperking is Ferienwohnung Stammerman ideaal. Ben je rolstoelafhankelijk?  De inrichting op de begane grond is zo verzorgd dat het prima toegankelijk is met rolstoel. De aanpassingen op de begane grond betreffen:

  • De gehele benedenverdieping en het terras is prima begaanbaar voor rolstoelen e.d.
  • Het huis is via een hellingbaan bereikbaar
  • 10 m vanaf de ingang van het vakantiehuis is een invalidenparkeerplaats met een breedte van 3,5m
  • alle paden en deuren hebben een breedte van tenminste 1 m
  • inloopdouche met vouwdeur
  • twee verhoogde bedden van 60 cm
  • alle apparaten zijn gemakkelijk te bedienen vanuit zithoogte

Vervelen op Ferienwohnung Stammermann is er voor kinderen niet bij

Buiten fietsen, schommelen, rennen of in de zandbak spelen? Voor kinderen is er bij Ferienwohnung Stammermann van alles te beleven. En zit het weer even niet mee, dan kun je je ook prima vermaken in één van de vele kamers met bijvoorbeeld tafelvoetbal. Zien we jullie snel bij Ferienwohnung Stammermann?

Meer informatie & boeken

Ferienwohnung Stammermann op de kaart en in de buurt

Adres

Ferienwohnung Stammermann

Oldenburger Str. 9

D-49757 Werlte

Contact

Tel.: +49 (0)5951 - 93 63

Bezoek de website