Dit mooie en ruime vakantiehuis biedt plaats aan tien personen. Het huis ligt tegenover het Postwiese skigebied. Voor dit behoorlijk sneeuwzekere skigebied hoef je alleen de weg maar over te steken. Het huis ligt boven aan de helling. Langs het huis lopen diverse wandelroutes. In de directe omgeving van het huis worden in de winter langlaufloipen geprepareerd.

Ook in de zomer is het hier goed toeven. Door de beschutte en zonnige ligging aan de zuidoosthelling van de berg de Kahler Asten kan men bij mooi weer al snel gebruik maken van de mooie en grote tuin (ca. 1000 m2) die bij het huis hoort (dus niet gedeeld hoeft te worden met anderen). De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen. Voor mountainbikers is dit huis een prima verblijfplaats. In de omgeving is voldoende gelegenheid om te mountainbiken en door de aanwezige garage kan het materieel ook weer veilig en droog worden gestald.

Het huis heeft vijf slaapkamers waarvan twee met een tweepersoonsbed. Aan een van deze slaapkamers is ook nog een klein vertrek verbonden waar een baby kan slapen. Er staat een campingbed. Dekens en beddengoed hiervoor moeten zelf mee worden gebracht.
Er zijn drie slaapkamers met ieder twee éénpersoonsbedden. De afmetingen van de tweepersoonsbedden zijn 160 x 200 (1 matras) en 200 x 200 (2 matrassen van 1 meter breed). De éénpersoonsbedden zijn allemaal 90 x 200. Alle dekbedden zijn éénpersoons.

Het huis beschikt over een volwaardige keuken met vaatwasmachine, oven, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. Er is zowel een ruime woonkamer als een aparte eetkamer. Dit is een voordeel als mensen in een gezelschap verschillende dingen willen doen, iets wat bij 10 personen goed denkbaar is.

Er zijn tenslotte drie badkamers waarvan er één is uitgerust met een ligbad. Het sanitair is nieuw aangelegd in januari 2012.

Meer informatie & boeken

Am Astenberg op de kaart en in de buurt