Hotels en familiekamers

Met de hele familie een onvergetelijk avontuur in een hotel of Familiekamer!

Met de hele familie op vakantie? Geen punt! In het Nederlands-Duitse grensgebied vind je tal van leuke, gezellige en mooie hotels. Ook zijn er veel accommodaties die familiekamers aanbieden. En nog vaker komen we hotels tegen die tevens familiekamers hebben. Zo kun je de omgeving goed verkennen en heerlijk genieten van het samenzijn!

Laat je hele familie in de watten leggen na een dag van uitstapjes, ontdekkingen en avontuur, want je kunt zo aanschuiven bij het diner en de afwas… die hoef je natuurlijk ook niet te doen! Geniet van een heerlijk samenzijn met je familie in een familiekamer die alles heeft wat jij ervan verwacht. Het aanbod van hotels en familiekamers is in het Nederlands Duitse grensgebied enorm, dus voor iedereen wel een geschikt hotel of familiekamer te vinden.

  • Familotel Gut Landegge

    Duitsland

    Gasten komen graag terug bij Familotel Gut Landegge Ben jij ook een echte paardenfan? Aarzel dan niet langer en kom met je familie naar Familotel Gut Landegge!

  • Hotel Preston Palace

    Nederland

    Bij Hotel Preston Palace heb je alles binnen handbereik voor een onvergetelijk weekendje weg! Hotel Preston Palace in Almelo heeft alles in huis voor een geweldig…