Bijzondere accommodaties

Deze vakantie vergeet in nooit meer! Bijzondere accommodaties in het grensgebied.

“Mag ik al naar bed?” – Dit horen ouders hun kinderen eigenlijk nooit zeggen. In het Nederlands-Duitse grensgebied kan je dat als ouders wel overkomen, natuurlijk omdat er zoveel te beleven is! Wie de hele dag heeft gefietst, gewandeld en alle coole attracties heeft uitgeprobeerd, is blij dat hij/zij ‘s avonds eindelijk naar bed mag. Helemaal wanneer je op een heel avontuurlijke manier mag overnachten. Slapen als een indiaan in één van de wigwams in Vakantie- en Attractiepark Slagharen, of liever in een Sterrenkubus op Erfgoed Bossem? Hier vindt je nog veel meer tips voor bijzondere accommodaties in het Nederlands-Duitse grensgebied. Ontdek het zelf!

 • Camping de Wildhoeve

  Nederland

  Ben jij wild van de natuur? Dan is Camping de Wildhoeve dé plek voor jou! Avontuurlijk kamperen op de Veluwe. Dat is op en top Camping de Wilhoeve.

 • Erfgoed Bossem

  Nederland

  Beleef het landleven en de natuur bij Erfgoed Bossem! Vakantiepark Erfgoed Bossem ligt midden in het Twentse Landschap. Vlakbij het plaatsje Lattrop staat de…

 • Familotel Gut Landegge

  Duitsland

  Gasten komen graag terug bij Familotel Gut Landegge Ben jij ook een echte paardenfan? Aarzel dan niet langer en kom met je familie naar Familotel Gut Landegge!

 • Heuhotel Ferienhof Schräder

  Duitsland

  Genieten in een voormalige boerderij in Heuhotel Ferienhof Schräder Lijkt het jou ook zo leuk om rond te neuzen op een oude boerderij? Heuhotel Ferienhof Schräder…

 • Hooihotel Meutstege

  Duitsland

  Genieten vlak over de grens bij hooihotel Meutstege Vlak over de grens bij het Groningse Bourtange in het idyllische Emsland staat Hooihotel Meutstege.

 • Reggehooibergen

  Nederland

  Overnachten in een authentieke hooiberg op Reggehooibergen! Heb jij al eens geslapen in een echte hooiberg? Dit kan op de Reggehooibergen in de regio Twente!

 • Camping het Schinkel

  Nederland

  Beleef een onvergetelijke vakantie op Koninklijke camping het Schinkel Hoe lijkt het jou om als een koning of koningin onthaald te worden tijdens de vakantie?