Accommodaties

De beste, comfortabelste, gezelligste en speciaalste accommodaties in het grensgebied vindt je hier!

Het veelzijdige grensgebied heeft zo veel om te ontdekken! Beleef een (korte) vakantie en vindt de accommodatie die bij jou past. Zo veelzijdig als de regio is, zo veelzijdig is ook het aanbod van accommodaties. Om optimaal van je weekendje weg of vakantie te genieten is een passende accommodatie erg belangrijk.  Wil je kamperen met veel luxe of juist heel basic. Of zoek je eenvakantiehuisje voor je gezin, of misschien wel voor je hele familie?! De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het zelf!

 • Campings

  Kamperen is natuurlijk ontzettend leuk! Helemaal als je de allerleukste camping vindt die aan al je wensen voldoet. In het Nederlands-Duitste grensgebied vind je een heel groot aanbod van campings. Van zeer luxe tot primitief en van veel plaatsen tot knus, maar stuk voor stuk een perfecte uitvalbasis voor een (korte) vakantie in het Nederlands-Duitse grensgebied.

 • Vakantieparken

  Een onvergetelijke en onbezorgde vakantie op één van de vakantieparken in de regio! naast verschillende leuke activiteiten op het park, kun je ook heel veel mooie, spannende, avontuurlijke en interessante uitstapjes maken!

 • Vakantiehuisjes

  Na een dag van uitstapjes, ontdekkingen en avontuur heerlijk “thuiskomen” in jullie eigen vakantiehuisje. Dat is toch heerlijk ontspannen genieten van een weekendje weg of korte vakantie in het Nederlands-Duitse grensgebied?

 • Bijzondere accommodaties

  Beleef een vakantie om nooit meer te vergeten! Bijzondere accommodaties in het grensgebied met een uniek en bijzonder karakter. Ontdek zelf de mogelijkheden van deze veelzijdige regio!

 • Hotels en familiekamers

  Met de hele familie een onvergetelijk avontuur in een hotel of Familiekamer! Zo kun je de omgeving goed verkennen en heerlijk genieten van het samenzijn!

 • Jeugdherberg & Groepsaccommodaties

  Gezelligheid alom in een knusse jeugdherberg of groepsaccommodatie! Gezellig met z´n allen er op uit om daarna samen gezellig te kokkerellen of natuurlijk te barbecueën in de tuin! Genieten van een intiem samenzijn met je hele familie waarbij iedereen de tijd van zijn of haar leven heeft…Ontdek de mogelijkheden!

 • Bed & Breakfast

  De leukste Bed & Breakfasts voor het hele gezin vind je hier! In een Bed & Breakfast vind je kleinschalige gezelligheid met veel aandacht voor jou als gast.